Vulpița și Viorel de la Vaslui, în LACRIMI! Anunțul care le-a dat viața peste cap

Vulpița și Viorel de la Vaslui se bucură din plin de celebritatea pe care au câștigat-o, însă în același timp cei doi au primit o lovitură dură.

Author: A.M.S. joi 06 februarie 2020 , 18:01

Vulpița și Viorel de la Vaslui
Vulpița și Viorel de la Vaslui
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vulpița și Viorel de la Vaslui. Autoritățile de la Vaslui au decis să le suspende ajutorul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii.

De asemenea, reprezentanții de la Protecția Copilului au lăsat fetița de doi ani a cuplului în grija bunicilor, care sunt revoltați de comportamentul celor doi, întrucât nu mai pot să iasă din curte de rușine.

Ptrivit presei locale din Vaslui, bătrânii au declarat că îi vor primi pe Viorel și pe Veronica acasă, numai ca să nu mai apară la TV, scrie a1.ro.

Vulpița și Viorel de la Vaslui
Vulpița și Viorel de la Vaslui

Cine este Vulpiţa de la Vaslui?

Vulpiţa este protagonista unor momente fabuloase, care au devenit virale.

Veronica Stegaru este căsătorită cu Viorel și au împreună o fetiță. Cei doi sunt din Vaslui și s-au făcut cunoscuți în rândul publicului cu scenele de infidelitate făcute de soția-Vulpiță.

Cine este acastă Vulpiţă şi cum a devenit ea virală, încât mai că tremură trendingul numai când îşi face apariţia Veronica, pentru că acesta este numele real al doamnei

Citeste si: Vulpița din Vaslui amenințată de soț. Viorel mesaj dur către Tzancă Uraganul după vestea că Veronica va pleca în Germania: „Îi dau una de îi sare uraganul din cap!”

Jumătatea Vulpiţei este Viorel, căruia îi cam fug ochii după domnişoare, însă ea geloasă nevoie mare, îi explică cum stau lucrurile.

Vulpița și Viorel de la Vaslui. Vulpița știe să fie șireată

Vulpiţa știe să fie şireată. I le serveşte pe rând lui Viorel, una rece, una caldă, scrie bzv.ro.

Ştie să fie şi romantică atunci când vrea.

Vulpiţa a apărut pentru prima dată la TV în platoul emisiunii Acces Direct, în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Citeste si: Vulpița de la Vaslui s-a căsătorit. Anunțul făcut de tânără în urmă cu doar câteva ore

Vulpița și Viorel de la Vaslui. Falsul viol

Însoţită de Viorel, tânăra de 22 de ani dorea să îşi facă dreptate. Acuza atunci că a fost răpită de trei tineri şi violată.

Ei bine, la scurt timp a ieşit la iveală adevărul. După ce s-a aflat că tânăra, de fapt, şi-a dat consimţământul şi că nu a fost vorba de niciun viol, au mai urmat alte dezvăluiri despre escapadele amoroase ale vulpiţei.

Reacţiile ei şi povestea uimitoare de viaţă au transformat-o dintr-o simplă tânără într-un personaj!

Citeste si: Soțul Vulpiței și-a luat revanșa! Viorel, asaltat de bombe-sexy, în club! O blonda a încercat să-l dezbrace! VIDEO

Vulpița și Viorel de la Vaslui.  Protectia Copilului Vaslui s-a auto-sesizat în cazul fetiței Vulpiței 

Bunica fetitei, Ilinca Stegaru, a declarat că reprezentatii Directiei Generale de Asistentă Socială si Protectia Copilului (DGASPC) Vaslui au venit să vadă de soarta micutei ți i-au cerut să se angajeze în scris că va avea grijă de copilă.

Asadar, Vulpita se dă în spectacol la televizor, iar de fetita sa, va avea grijă chiar soacra, care nu o mai suportă de când a făcut-o de râs.

Citeste si: Amantul Vulpiței s-a dezbrăcat și a făcut live din patul în care a făcut sex cu Veronica! Ce i-a spus tânărul acuzat de viol?

Vulpița și Viorel de la Vaslui
Vulpița și Viorel de la Vaslui

Citeste si: Pasiunea ascunsă a Vulpiței de la Vaslui. Adoră amorul, dar și anumite tipuri de bărbați

În tot acest timp, Veronica si Viorel, vasluienii care au scandalizat pe toată lumea cu povestea violui închipuit, la care s-a adăugat apoi dovezile unei infidelităti constante ale femeii, iar au ajuns în platoul emisiunii “Acces Direct”.

Au recunoscut senini si fără pic de rusine, că sunt amândoi “asistați social”, cerând telespectatorilor să îi ajute… cu o casă.

Povestea lor bizară a prins, totusi, la public, iar o doamnă din Giurgiu a sunat si a spus că e gata să le dea o casă. Gestul a stârnit apreciere de la unii, dar si indignare de la altii.

Vulpița și Viorel de la Vaslui
Vulpița și Viorel de la Vaslui

Citeste si: Vulpița s-a îndrăgostit de Jador! Vrea să vină la Puterea Dragostei

Vulpița și Viorel de la Vaslui. Cine are grijă de fetița Vulpiței

Protectia Copilului s-a decis să vadă care e situatia reală cu micuța lăsată în grija bunicilor. Bunica Ilinca Stegaru a semnat că îsi ia răspunderea, împreună cu sotul, de a avea grijă de fetită. Prin telefon, bunica a spus că pe nepotică o va tine pentru totdeauna la ea dar cu celebra sa noră nu mai vrea deloc să aibă de-a face.

“Ne-ai făcut de râs în toată România”, a concluzionat simplu, bunica Ilinca Stegaru.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si