Adrian Sulca a obtinut un rezultat extraordinar: medalia de aur la Cupa Europeana la Judo pentru Cadeti de la Zagreb, din Croatia, la categoria 66 de kilograme.

Si Alex Bologa isi continua seria de performante. Medaliat cu aur la Openul Japoniei pentru nevazatori si cu bronz la Jocurile Paralimpice de la Rio, judoka Alexandru Bologa a obtinut si locul I la campionatul pentru nevazatori din Brazilia.
 

Performantele baietilor vin dupa ce Larisa Florian a cucerit vineri aurul la Grand Slam-ul de la Baku. In primul meci din sferturi, Larisa a trecut de campioana europeana de judo, belgianca Charline Van Snick. Iar in semifinale romanca a invins o campioana olimpica, pe brazilianca Sarah Menezes.

Florin Bercean, vicepresedintele Federatiei Romane de Judo, a comentat la Realitatea TV aceste performante.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Sunt zile bune pentru judo-ul romanesc, pentru sportul romanesc in general. Am si vorbit cu presedintele nostru, Cozmin Gusa, si spuneam ca imnul nostru a fost cantat la 3 destinatii diferite ale lumii importante pentru judo-ul mondial. Ieri, bucuria noastra a fost Adrian care a ocupat locul 1 din cei 80 de sportivi afisati pe tabel la Zagreb. Felul in care a castigat ne arata ca are un viitor bun".

Si Alex Bologa si-a invins adversarii la campionatul din Brazilia.

Surpriza ne-a facut-o Adrian pentru ca a fost prima lui iesire mai importanta. Nu m-a surprins foarte tare l-am urmarit in ultimul an si a avut o logica in ce face.

" Cea mai importanta competitie va fi la Varsovia la sfarsitul lunii aprilie, unde sper sa aliniem o delegatie importanta cu toate ca avem mici probleme de sanatate. Sunt iminente accidentarile, dar le rezolvam din mers."

Vezi video aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si