Sambata, 25 noiembrie, emisiunea “Asta-i Romania!”, difuzata in intervalul 17:15 – 18:45 a clasat Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor din intreaga tara, cu peste un milion (1.111.000) de fani inregistrati in minutul de maxima audienta (18:35). Emisiunea prezentata de Mihai Ghita a fost urmarita de o medie de 751.000 de romani din intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii.

 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Duminica, 26 noiembrie, Prime Time-ul a fost dominat de “Roata Norocului” si “Ochii din umbra”.
Show-ul concurs “Roata Norocului”, difuzat in intervalul 20:00 – 22:00, a plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, cu 7,9% rating si 15,1% cota de piata, pe targetul National. Aproape doua milioane (1.932.000) de fani ai emisiunii urmareau cu sufletul la gura adrenalina din platoul “Roata Norocului”.


In intervalul 22:00 – 24:00, Kanal D si-a mentinut pozitia de lider de piata, pe targetul National si All Urban, cu emisiunea “Ochii din umbra”. Productia prezentata de Ernest a inregistrat 7,1% rating si 20,0% cota de piata, pe targetul National, si 4,5% rating si 12,1% cota de piata, pe targetul All Urban.


Peste un milion si jumatate (1.605.000) de telespectatori au urmarit intrigile povestii din editia de aseara a emisiunii “Ochii din umbra”.

Kanal D le ofera telespectatorilor productii de calitate, divertisment pur, seriale fascinante si stirile cu adevarat importante, pentru ca fiecare ora petrecuta in fata micilor ecrane, la Kanal D, sa aduca buna dispozitie si informatie relevanta. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si