Octavian Bellu a împlinit 69 de ani! Cum arăta marele antrenor în studenție? E de nerecunoscut

Marele antrenor de gimnastică Octavian Bellu a împlinit 69 de ani acum câteva zile, fiind felicitat de toată lumea bună a sportului românesc.

Petru Luca, sâmbătă 22 februarie 2020 , 11:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Marele antrenor de gimnastică Octavian Bellu a împlinit 69 de ani acum câteva zile, fiind felicitat de toată lumea bună a sportului românesc. Octavian Bellu este tehnicianul cu cel mai impresionant palamares din istoria gimnasticii feminine românești, acesta reușind - alături de Mariana Bitang - cucerirea a zeci de medalii olimpice, mondiale și europene pentru țara noastră.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre viața dură pe care o duce Claudia de la Survivor România! ”Războinica” este femeie de serviciu! ”Clienții sunt mulțumiți”

Pe 17 februarie, Bellu și-a aniversat ziua de naștere, prilej pentru familie și apropiați să-i ureze toate cele bune. Fanii virtuali ai marelui antrenor au postat chiar și o footgrafie de colecție, foarte rară, cu tehnicianul în tinerețe, din perioada de studenție, în care Bellu este de nerecunoscut, atent încadrat de două colege de facultate. 

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si