Pomană de 7 ani pentru Dumitru Sechelariu! Fostul primar și patron de fotbal a murit la 54 de ani, la Viena

Dumitru Sechelariu a fost primar al Bacăului în două mandate, remarcându-se și prin activitatea sa de finanțator al echipei locale de fotbal.

Author: Petru Luca duminică 23 februarie 2020 , 10:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dumitru Sechelariu a fost primar al Bacăului în două mandate (1996-2000, 2000-2004), remarcându-se și prin activitatea sa de finanțator al echipei locale de fotbal, cu care a ajuns chiar în finala Cupei României (1991). Milionar respectat în orașul moldav, Sechelariu a fost răpus după o lungă suferință de un cancer pulmonar, încetând din viață la Viena, pe 16 februarie 2013.

Citeste si: Se cere deshumarea părintelui Iustin Pârvu! Un nepot spune că duhovnicul i s-a arătat și a cerut să fie ”scos afară”

Potrivit apropiaților, Sechelariu a plătit tribut celor 5 pachete de țigări pe care le fuma zilnic, la un moment dat, dar și stilului de viață haotic, în care ajunsese- din cauza afacerilor și a fotbalului- să se odihnească foarte puțin noaptea.

Nici azi, la 7 ani de la înmormântarea afaceristului, care a blocat efectiv Bacăul în februarie 2013, moldovenii nu l-au uitat pe Sechelariu. Dacă familia i-a făcut pomana de 7 ani, fanii lui FCM Bacău au fost la cimitir, la mormântul fostului finanțator al echipei, au aprins lumânări și au păstrat un moment de reculegere.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si