Wi-fi gratuit in trenurile spre mare. Orange ofera internet in garniturile de pe ruta Bucuresti-Constanta

Cei care vor calatori in perioada 1 mai-15 septembrie pe ruta Bucuresti-Constanta si retur se vor putea bucura de wi-fi gratuit in vagoanele semnalizate cu "Orange Wi-Fi Zone". Compania Orange ofera internet de mare viteza calatorilor, indiferent de reteaua in care sunt.

Alexandra Chiric, luni 16 mai 2016 , 15:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Orange aduce distractia în drumul spre mare cu Wi-Fi gratuit in Trenurile Soarelui", a anuntat un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila, informeaza hotnews.ro.

Astfel, cei care calatoresc spre mare vor avea parte de internet de mare viteza, indiferent de operatorul de telefonie mobila pe care il folosesc. Totodata, compania anunta ca traficul este verificat, astfel ca si copiii il vor putea folosi, fara ca parintii lor sa aiba vreo surpriza din punct de vedere al continutului pe care acestia il acceseaza.

Pin acest proiect, Orange completeaza protofoliul de proiecte prin care ofera conectivitate in miscare. In 2015, compania a implementat proiectul prin care a asigurat transportul public din Timisoara cu wi-fi gratuit. Un alt proiect a fost Dacia Duster Connected by Orange: maşina care dispune de Wi-Fi la bord si pe perioada calatoriei, in autovehicul putand fi conectate pana la 10 dispozitive, simultan.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si