Primul astfel de zbor va fi operat pe data de 2 noiembrie. Desi este vorba de curse la finalul anului, specialistii spun ca perioada noiembrie- ianuarie este cea mai potrivita pentru o vacanta in Tenerife, acolo fiind temperaturi de peste 20 de grade.

Biletele de avion spre destinatia spaniola sunt disponibile deja la vanzare, iar compania va efectua doua zboruri saptamanale, in zilele de miercuri si duminica, informeaza cei de la wall-street.ro.



Wizz Air urmeaza sa deschida o baza aeriana si in Sibiu, din 19 august 2016, iar investitia se ridica la aproape 100 de milioane de euro. In Romania, cei de la Wizz Air au sapte baze aeriene la Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Craiova, Targu Mures, Sibiu (din august) si Iasi (din iulie). Compania aeriana deserveste 9 aeroporturi si opereaza 114 rute catre 16 tari.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si