Cursa Bucuresti-Lamezia Terme va avea zboruri joi si duminica, potrivit News.ro.

Primul zbor al Wizz Air de la Bucuresti a avut loc in 2007, iar in prezent compania opereaza pe 122 de rute, spre 18 tari, de la zece aeroporturi locale.

In 2016, operatorul aerian a anuntat deja si a inceput 28 de noi rute care leaga România de restul Europei, inclusiv ruta interna intre Bucuresti si Cluj-Napoca.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Cu anuntul de astazi, Wizz are inca sapte rute care asteapta sa inceapa pâna la sfârsitul anului 2016 si inceputul anului 2017, care includ destinatii excelente precum Tenerife, Hanovra, Billund si Lamezia Terme din Bucuresti, Paris Beauvais si Venetia Treviso din Craiova, dar si Londra Luton de la cel mai nou aeroport WIZZ din Satu Mare”, arata compania.

In ultimul an, incheiat pe 31 august 2016, Wizz Air a transportat peste 5 milioane de pasageri din si spre România.

Compania are in plan cresterea flotei la 20 de aeronave pâna la finalul anului 2016, inclusiv a patru aeronave A321 noi cu 230 de locuri.

Wizz Air, Blue Air si Ryanair, cele mai importante companii aeriene low-cost prezente in România din punctul de vedere al cotei de piata, au transportat peste 4,5 milioane de pasageri in prima jumatate a acestui

an, adica aproape doua treimi (63%) din totalul pasagerilor care au tranzitat aeroporturile din România.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si