Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va mări flota internă la 20 de aeronave până la sfârşitul lui 2016 şi va opera de pe nouă aeroporturi, dintre care şapte sunt baze deservite de flota tânără Wizz. Compania are în prezent peste 600 de angajaţi direct, scrie news.ro.

În luna aprilie, Wizz a anunţat serviciul Suceava – Londra (Luton), cu patru curse săptămânale începând din 19 august.

Astfel, de pe cel de-al nouălea aeroport românesc, compania oferă acum zboruri directe spre Italia şi spre Regatul Unit.

"Odată cu noile zboruri între Suceava şi Milano Bergamo, Wizz Air îşi consolidează poziţia de operator al celor mai multe zboruri între România şi restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga ţară. Noua rută întăreşte poziţia de lider pe care o deţinem în România", a declarat directorul de comunicare al Wizz Air, Tamara Vallois.

Din 2007, de când operează în România, Wizz Air a transportat peste 22 de milioane de pasageri.

Potrivit reprezentanţilor companiei, WizzAir are o cotă de piaţă în România de 28,6%, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piaţa transporturilor aeriene de pasageri.

Pe următoarele locuri se clasează o altă companie aeriană low-cost, Blue Air, cu o cotă de piaţă de 14,5%, Ryanair (6,7%) şi Lufthansa (6,6%).

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si