VIDEO| Zgomotul bizar a provocat panică-n avion

De o călătorie zbuciumată și presărată cu panică au avut parte peste 50 de români care trebuiau să decoleze la prima oră a dimineții din Otopeni spre Timișoara. O defecțiune la aeronavă a provocat un zgomot de speriat - iar pasagerii au fost imediat evacuați. Trei ore și jumătate au trebuit să aștepte până când aceeași aeronavă i-a dus la destinație.

Author: Georgiana Balaban vineri 04 iunie 2021 , 20:34

Zgomotul bizar a provocat panică-n avion
Zgomotul bizar a provocat panică-n avion.[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Aeronava cu probleme nici nu a apucat să decoleze când s-a iscat haosul la bord. Era ora 7.30 dimineața când s-a deplasat puțin pe pista aeroportului din Otopeni și- brusc- un zgomot puternic a panicat echipajul și i-a speriat groaznic pe unii pasageri.

Citeste si: VIDEO| Joacă aproape mortală pentru doi adolescenți

Zbor cu întârzieri din cauza unei defecțiuni

În tot acest timp- care s-a scurs greu- cei 55 de pasageri au fost evacuați din aeronavă și duși în aeroport- iar mecanicii de la Blue Air s-au chinuit să remedieze defecțiunea.

Citeste si: Anunț pentru românii care călătoresc cu avionul în Germania. Măsurile se aplică din 2 iunie 2021

„Se poate chiar din cauza purității carburantului utilizat, al petrolului. Se poate chiar din cauza unei funcționări proaste a sistemului automat de tracțiune a motoarelor! Să fi fost gripate anumite ansamble!”, a zis expertul în aviație.

Când au primit asigurări că pot zbura fără griji- piloții au trecut din nou la manșă- iar pasagerii au fost îmbarcați și au ajuns la Timișoara cu o întârziere de trei ore și jumătate.

Citeste si: Reacția Rusiei după deturnarea avionului de pasageri în Belarus pentru arestarea unui jurnalist ostil regimului Lukașenko

Călătorii spun că n-au primit prea multe explicații- iar unii nici nu știau că veniseră cu același avion care se defectase.

„M-am culcat și am zis că dacă nu mă trezesc sută la sută sunt...”, a zis un pasager.

Până la această oră- reprezentanții Blue Air nu au venit cu nicio precizare referitoare la acest incident.

Citeste si: Alertă în Dominicană! Descoperire incredibilă în apropiere de zona în care se filmează Survivor! Armata a intervenit în forță

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si