Batranii, majoritatea imobilizati in scaune cu rotile, stau in  apa pana la brau, asteptand ca autoritatile sa vina sa ii salveze.

Uraganul Harvey a lovit Texasul vineri noaptea si

a provocat inundatii de amploare. Rafalele de vant au avut viteze de 210 km/h si au distrus tot ce au intalnit in cale.
Guvernatorul Texasului i-a transmis o scrisoare presedintelui Donald Trump in care l-a prevenit despre impactul dezastruos pe care uraganul Harvey il va produce asupra Texasului. Abbot a precizat ca, pe langa pagube materiale imense, in mod sigur vor exista si victime.

Citeste si: Violata pe plaja de patru barbati sub privirile neputincioase ale iubitului ei. O tanara de 26 de ani si iubitul ei au trecut prin clipe de cosmar

”Potopul ar putea produce cu usurinta pagube de miliarde de dolari si va genera in mod cert pierderi de vieti umane”, i-a transmis Abbot lui Donald Trump.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Harvey a fost initial incadrat ca uragan in categoria a treia. Este de asteptat sa fie cel mai mare din ultimii 12 ani din SUA. Acesta va aduce rafale de vant de peste 200 km/h si ploi puternice.

Greg Abbot a solicitat ajutoare suplimentare din partea autoritatilor federale pentru a contracara efectele uraganului.


Centrul National al Uraganelor din SUA a precizat ca furtuna va produce inundatii si va afecta si proximitatea orasului Houston.

Sursa: Metro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si