Zeci de copii cu nevoie speciale din sectorul 4 al capitalei s-au bucurat astazi de o multime de suprize din partea agentiei sociale Tika, din Turcia

Si este doar inceputul campaniei in care liderii societatii noastre isi dau vocea copiilor pentru Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului. Iar cei mici, au nevoie de noi toti. Exista insa copii care depind de oamenii ce ii inconjoara.

Author: V.P. luni 20 noiembrie 2017 , 19:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Domnul Dastan si domnul ambasador inmaneaza oficial cheile. Si le avem acum donate si primite cu mare bucurie de acesti copii, 2 microbuze adaptate pentru a asigura transportul lor in conditii confortabile".  

2 mijloace de transport cu elevator pentru scaunele cu rotile, cu sisteme de iluminare si incalzire ultraperformante si nu in ultmul rand 2 microbuze incarcate de iubire si emotie.

Asta au primit asta in dar zeci de copii cu nevoie speciale, din sectorul 4 al capitalei.

"Cu sprijinul TIKA Romania si a Ambasadei Republicii Turcia la Bucuresti  vom reusi sa onoram solicitari venite din parte parintilor care de foarte multe ori de semnalau faptul ca au dificulati in ceea ce priveste deplasarea. "

Au inteles ca aceste suflete au in permanenta nevoie de noi. Asa ca reprezentantii Tika Romania si ambasadorul Turciei in Romania s-au gandit sa le aduca mai repede copiilor sarbatorile in case.

HACI AHMED DASTAN, COORDONATORUL AGENTIEI DE COORDONARE SI COOPERARE  TURCA TIKA  ROMANIA
Este adevarat este un cadou minunat.

Intotdeauna am vut o colaborare foarte buna cu DGASPC-urile. Atata vreme cat va Exista TIKA vor exista  si acest tip de proiecte.  

OSMAN KORAY ERTAS, AMBASADORUL TURCIEI IN ROMANIA
 Am vazut foarte multi copii cu dizabilitati si ne bucuram ca am putut sa ii facem fericiti. Orice ne cer partenerii nostri, incercam sa le multumim cerintele.

DANIEL BALUTA, PRIMARUL SECTORULUI  4
 Numai oamenii care au sentimente pot sa faca gesture nobile precum fundatia Tika, impreuna cu Ambasada Turciei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si