Zeci de mamici s-au mobilizat pentru a o ajuta pe fetita Anastasiei Cecati!

Fetita de doar trei saptamani a Anastasiei Cecati, fotomodelul ucis de sotul ei saptamana trecuta, are nevoie de ajutor. Mai multe mamici din Chisinau s-au mobilizat, pentru a o ajuta pe micuta.

G. S., duminică 25 februarie 2018 , 15:02

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fetita modelului Anastasia Cecati si a stomatologului Alexei Mitachi se afla la Spitalul Municipal Nr.1 din Chisinau, sub supraveghere medicala. Obisnuita cu laptele matern, micuta nu accepta alimentatia artificiala, asa ca nu poate fi, deocamdata, externata, scrie publika.md. Impresionate de drama familiei actritei, mai multe femei s-au oferit sa doneze lapte matern.   
Grupul de initiativa „Mamica alapteaza” cere ajutor pentru identificarea rudelor fetitei de numai 3 saptamani, care a ramas orfana.

"Au aparut careva semne de intoleranta alimentara fiindca beberlusul a fost hranit la san, iar acum fiind spitalizat in conditiile noastre, a fost trecut la alimentatia artificiala. S-a manifestat prin regurgitatie”, a declarat Iulia Gavriliuta, managerul Serviciului neo-natal pediatric.

Din acest motiv, grupul de initiativa „Mamica Alapteaza” s-a autosesizat si si-a manifestat intentia de a colecta lapte matern pentru bebelus. Cel putin 15 sustinatoare ale grupului, mame care isi alapteaza copiii, sunt gata sa facaa toate analizele necesare si sa doneze lapte pentru fetita. Unele din ele au deja lapte stocat in conditii sigure si l-ar putea transmite rudelor copilului in orice moment.
 

Te-ar putea interesa si