Zeci de păsări au fost găsite spânzurate în copacii dintr-o pădure din Botoșani. Acestea au fost descoperite de un grup de cicliști aflați în zonă, în localitatea Corni. Ei au observat că pe crengile unor pomi, la nici cinci metri înălțime, erau agățate cadavrele unor păsări, conform unei publicații locale.

Citeste si: Cum ajutam pasarile prinse pe gheata

Zeci de păsări, atârnate în copaci

„Eram aproape de ieşirea din pădure şi am observat mai întâi corpul unei păsări, apoi altul şi încă altul. În total să fi fost peste zece, erau şi porumbei, am văzut şi o găină, ciori. Toate atârnate de câte o creangă, în mai mulţi copaci pe de o parte şi alta a drumului. Unele legate de gât cu sfori, altele de picioare”, a povestit unul dintre cicliști.

Poliția a fost chemată la fața locului, iar până la sosirea echipajelor, păsările au dispărut din copaci, câteva sfori fiind lăsate pe jos.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

„Domnule, eu mă ocup de partea asta de pădure de când eram copil. Şi după ce am ieşit la pensie, acum 22 de ani, tot cu pădurea asta mă ocup. Nu am văzut sau auzit aşa ceva în viaţa mea”, a spus paznicul.

Locuitorii din zonă au fost chestionați de echipajul de la Poliția Animalelor, urmând să ceară și intervenția unui echipaj de criminaliști. Aceștia cred că ar fi vorba de ritualuri neortodoxe.

Citeste si: Păsări crescute în ferma viitorului

Sute de păsări s-au prăbușit la pământ în Mexic

Fenomen inexplicabil și în Mexic, unde sute de păsări au căzut din cer în circumstanțe misterioase.

Întâmplarea a avut loc în dimineața zilei de 7 februarie și a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. Pe imagini se vede un întreg stol mierle cu capul galben care se prăbușesc peste case. Cele mai multe au scăpat tefere, dar unele au murit la impactul violent cu solul.

Citeste si: SUTE DE PĂSĂRI FLAMINGO ÎN ROMÂNIA


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si