Zeci de proprietari de masini din Vaslui au falsificat bonurile de ordine la Serviciul de Permise pentru a-si putea inmatricula autoturismul peste rand

Zeci de proprietari de masini au falsificat bonurile de ordine la Serviciul de Permise Vaslui pentru a-si putea inmatricula autoturismul peste rand, avand in vedere aglomeratia inregistrata dupa 1 februarie, odata cu eliminarea taxei de prima inmatriculare. Programarile on-line au ajuns deja in luna martie.

duminică 05 februarie 2017 , 18:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Reprezentantii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Vaslui au depistat zeci de bonuri de ordine falsificate de catre posesorii de masini care s-au asezat la cozile interminabile de la usile insitutiei in primele zile de la eliminarea taxei de prima inmatriculare.

Pentru a putea trece peste rand, unii proprietari de masini au xeroxat la copiator bonurile originale emise de catre angajatii SPCRPCIV Vaslui la primele ore ale diminetii, inainte de deschiderea ghiseelor.

”Dublurile la bonuri le-am descoperit abia la sfarsitul zilei, cand am constatat ca, fata de o suta de programari, s-au facut peste 120 de inmatriculari. In consecinta, pentru a nu mai aparea aceste inadvertente, am decis sa trecem si numele proprietarului de autoturism pe bon astfel incat acestea sa nu mai poata fi copiate si apoi utilizate”, a declarat, duminica, seful SPCRPCIV, Dumitru Tabacaru, potrivit News.ro

In primele trei zile de la eliminarea taxei de prima inmatriculare, la nivelul judetului Vaslui au fost inregistrate aproape 400 de cereri de inmatriculare, din care 170 numai in prima zi. In conditiile in care SPCRPCIV Vaslui dispune de o singura persoana pentru aceasta operatiune, numarul de inmatriculari a fost limitat la o suta pe zi, din care 20 din randul proprietarilor care isi fac programari on-line pe site-ul Prefecturii Vaslui.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si