Zeci de zboruri intarziate pe Aeroportul Otopeni, dupa ce singura pista functionala a fost inundata

Zeci de zboruri sunt intarziate, la aceasta, ora, pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni, dupa ce singura pista functionala a fost inundata ca urmare a ploilor abundente din Capitala.

A.L., luni 03 iulie 2017 , 20:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

si portalul online al aeroportului arata zboruri intarziate sau anulate. Potrivit relatarilor de la fata locului, doar una din piste este functionala, celalata fiind in reparatii. insa cea functionala a fost inundata in urma ploilor intense.

Unele zboruri au intarziere si de cinci ore. „Acesta este noul avion al Tarom numit Sarmisegetuza.

Ar fi trebuit sa plec cu el in concediu. Decolarea era la ora 16.30, dar dupa cum vedeti dupa o ora si jumatate sta pentru ca a pierdut culoarul de zbor. La poarta 14 la Otopeni nu s-a afisat ora intarzierii, ci doar ca este amanat ca sa nu iasa scandal.

Nici pe panourile din aeroport, ci doar pe site figureaza ca ar decola la ora 21.00. Pasagerii straini care aveau legaturi apropiate ca ora si le-au pierdut sunt trimisi la hotel. si toate astea pentru ca aeroportul nu a mai putut face fata pentru ca o pista s-a umplut de apa si alta e in reparatii. Avioanele au pierdut culoarele de zbor si se cauta alte sloturi orare. Deja noua avioane sunt intarziate si doua anulate”, scrie pe Facebook Cristi Dimitriu.

Portalul online al aeroportului Henri Coanda din Otopeni arata ca la aceasta ora zeci de zboruri, care trebuiau atat sa aterizeze, cat si sa decoleze sunt amanate, unele fiind chiar anulate.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si