Zi decisiva in ancheta de la gradinita "groazei" din Capitala. Nici pana acum, parintii baietelului batjocorit nu au aflat cine le-a jignit si umilit copilul

Astazi este ziua decisiva in ceea ce priveste ancheta pe care Inspectoratul Scolar a declansat-o la gradinita numarul 41 din Capitala. Parintii copiilor din institutie au stat aseara de vorba cu inspectorii scolari iar concluzia la care s-a ajuns este departe de ceea ce sperau sa obtina. Nici pana acum, mama si tatal baietelului batjocorit nu au aflat cine le-a jignit si umilit copilul.

A.C., miercuri 22 februarie 2017 , 11:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aseara, reprezentantii Inspectoratului Scolar au venit la gradinita cu probleme pentru a desfasura ancheta. Au vrut sa discute cu toti parintii copiilor, dar au facut-o prin intermediul unui chestionar.

Cei doi parinti au sperat ca se vor lua masuri in cazul celor implicati in batjocorirea copilului lor. Dar...surpriza!

In urma intalnirii de aseara, reprezentantii inspectoratului urmeaza sa comunice astazi concluziile finale ale anchetei. Ceilalti parinti din gradinita sunt insa destul de reticenti.

Scandalul a pornit in urma cu cateva zile, cand mama unui baietel a pus un reportofon in ghizodanul copilului, atunci cand si-a dat seama ca micutul ei si-a schimbat foarte mult comportamentul. Inregistrarile sunt insa dincolo de orice inchipuire.

Desi inregistrarile tulburatoare au socat milioane de parinti, multi isi aduc inca pruncii la gradinita de stat din sectorul 2. Pentru majoritatea este singura din zona, asa ca un eventual transfer ar fi exclus.

Nu putini sunt si parintii care stiu de scaparile educatoarei.

Inspectoratul Scoar al Municipiului Bucuresti va prezenta astazi doar un raport al celor constatate la la gradinita cu probleme. Mai departe, ancheta este in mainile procurorilor, care trebuie sa ii cheme la audieri pe toti cei implicati in acest caz, incepand de la educatoarea acuzata si pana la directoarea institutiei de invatamant

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si