Zi trista in familia Fluturicai, jurnalista moarta in ajun de Craciun intr-un teribil accident. Azi ar fi implinit 32 de ani
Actual

Zi trista in familia Fluturicai, jurnalista moarta in ajun de Craciun intr-un teribil accident. Azi ar fi implinit 32 de ani

A.L.
14 nov 2017

Zi trista in familia Iulianei Gatej – Fluturica – sefa Sectiei Social de la Antena 1, care a pierit intr-un teribil accident de masina, in ajun de Craciun, in urma cu aproape doi ani, cand se indrepta spre casa parinteasca, unde urma sa petreaca sarbatorile. Astazi, Iuliana Gatej ar fi implinit 32 de ani.

A fost un prilej pentru fratele sau, Cristi Gatej, de a-i dedica jurnalistei un colaj foto, in care Fluturica, asa cum ii spuneau cei dragi, o regasesc pe ziarista in ipostaze inedite alaturi de familia ei, in momente pline de bucurie si de viata.

“Azi ar fi trebuit sa fie o zi de vis in care totul ar fi trebuit sa se invarta in jurul tau! Nu pot si nu vreau sa cred ca prietenii au uitat ca azi e ziua ta! Pentru ei am creat acest colaj cu speranta ca iti vor oferi drept cadou macar un gand! Iar despre noi, familia ta, nu cred ca e ceva de care tu sa nu stii!”, a scris pe Facebook Cristi Gatej, fratele Fluturicai.

Citeste continuarea pe Libertatea.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook