Ziaristii profesionisti din Romania au “blocat” o strada din centrul Capitalei pentru a celebra un secol de la înființarea UZPR / VIDEO

Author: M.C.B. vineri 11 ianuarie 2019 , 12:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Moment emotionant pentru jurnalistii din intreaga tara! O placa omagiala a fost dezvelita vineri dimineta, pe 11 ianuarie 2019, pe clădirea care a găzduit, în urmă cu 100 de ani, înființarea primei organizații a ziariștilor profesioniști din România reîntregită. La manifestare au participat numerosi oameni de presa.

Evenimentul a fost deschis de discursul emotionant al lui Doru Dinu Glavan, presedintele Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania, dupa care urmat dezvelirea placii omagiale.

Importantul moment pentru presa romaneasca a fost organizat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România si a marcat împlinirea unui secol de activitate neîntreruptă a organizației.

In ciuda vremii capricioase, la manifestare au fost prezenti numeroși membri ai Uniunii, și nu numai, care au sărbătorit momentul aniversar alături de conducerea UZPR, pe str. Constantin Mille nr. 4 (fostă Sărindar), clădirea fostei berării Berlin.

placa omagiala uzpr
Asa arata placa omagiala

Bobby Paunescu, membru al Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania a participat la eveniment
Doru Dinu Glavan, presedintele UZPR

 

Dezvelirea plăcii omagiale a dat startul unei serii de manifestări prin care UZPR dorește să marcheze o perioadă de sărbătoare pentru întreg jurnalismul profesionist din România și care va include întâlniri, Convorbiri Jurnalistice și dezbateri, vizând perspectivele presei prezente și viitoare, acțiuni în peste 35 de filiale ale UZPR din toată țara și din diaspora. Toate acestea vor avea ca punct culminant – Celebrarea Centenarului printr-o amplă manifestare la Ateneul Român, programată pentru a doua jumătate a lunii martie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si