Toti facem cadouri prietenilor, rudelor sau iubitilor. Si bineinteles, vrem ca darul nostru sa fie original. Cum poti transforma un cadou banal...intr-o surpriza care va aduce zambete? Pai...totul incepe cu punga, ca doar ambalajul conteaza. Aveti nevoie de un pic de indemnare, o foaie de ziar, lipici, un creion si o panglica. Sa incepem!

"Vreau ca partea aceasta sa fie fata pungii mele de cadou, asa ca o voi intoarce.
Aceasta parte va fi interiorul pungii si aceasta va fi partea de sus a pungii, asa ca o voi indoi cam 2,5 centimetri"

Indoiti apoi ziarul, lipiti marginile cu lipici si aveti o punga aproape gata. Doar partea de jos ii mai lipseste. Sa continuam!

"Ca sa faceti fundul pungii, indoiti cealalta parte. Depinde de voi cat de mare vreti sa fie punga."

Desfaceti partea nelipita, impaturiti-o dupa cum vedeti in imagini, iar apoi aplicati adezivul care va finaliza lucrarea. Si sa nu uitam ca orice punga de cadou are nevoie si de manere. O rigla si un creion rezolva tot!

"Puteti estima unde veti face gaurile, nu trebuie sa fie perfecte si amplasarea depinde de dumneavoastra. Ca sa fie mai rapid imi place sa folosesc un creion ascutit"

Folositi o panglica subtire, faceti doua noduri si punguta de cadou este aproape gata.Daca
vreti ca punga sa fie rezistenta, taiati o bucata de carton si puneti-o la baza. Si uite asa va veti impresiona prietenii nu doar cu un cadou ci si cu un ambalaj facut cu multa dragoste.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si