Ziua de 06.06.2022 trezește energia Numărului Angelic 666. Adesea avem tendința de a asociat numărul 666 cu ceva rău, cu ghinionul, cu întunericul. Însă puțini dintre noi știu că acesta este un număr cu mult mai puternic, depinde însă cum îi folosim energia, spun astrologii.

Citeste si: Minivacanţa de Rusalii 2022: Câte zile libere vom avea?

Așa cum răul și binele ne stau tot timpul în jur și doar de noi depinde ce alegeri facem, la fel și energia lui 666 poate fi schimbată către rezultate excepționale, însă

este bine să știm ce înseamnă, la ce să ne așteptăm și ce putem face, potrivit Garbo.ro. 

Citeste si: Horoscop 5 iunie 2022: Zodia care primeşte o sumă importantă de bani

În Biblie, 666 este „numărul fiarei”, dar conotația este aceeași cu cea din numerologie, mesajul fiind de încurajarea la reorientare, la adevăr profund și schimbare.

Numărul Angelic 666: ce înseamnă, cum ne influențează

Energia acestui număr este deosebit de puternică și dificil de stăpânit, de controlat, de ghidat.

Numărul Angelic 666 deschide portalul către puterile noastre paranormale, pe care fiecare dintre noi le deține.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Activarea energiilor Numărului Angelic 666 poate deveni destul de răvășitoare pentru noi, căci a venit momentul să privim cu sinceritate în noi și în lume, să dăm la o parte vălul de ceață ce acoperă amintiri sau informații pe care evităm să le accesăm, să aducem lumina în cele mai întunecate colțuri ale subconștientului nostru, unde putem găsi cele mai îngrozitoare lucruri pentru noi, cum ar fi amintiri ancestrale, karma familiei, frici de nestapânit, fobii, gânduri rele și așa mai departe.

Cum se deschide portalul către paranormal

Oricât de bizar ar suna, în perioada activării energiei Numărului Angelic 666 vom avea capacități pe care nu ni le putem explica, dar care sunt strâns legate de adevărul profund al originilor și vieților noastre anterioare, precum și cu privire la scopul nostru pe acest Pământ.

Citeste si: Horoscop 5 iunie 2022: Zodia care primeşte o sumă importantă de bani

Unele persoane vor avea numeroase situații de deja vu. Alții vor avea o intuiție deosebit de puternică, mai că pot prezice ce urmează să se întâmple, cu precădere față de situațiile care au potențial să îi afecteze, cum ar fi accidente, boala, suferința unei persoane dragi, potrivit  Garbo.

Saturn este retrograd în Vărsător începând cu 4 iunie

Deși vom avea de-a face cu Saturn retrograd în fiecare an, este pentru ultima oară în următorii 28 de ani când vom avea parte de mișcarea lui Saturn în semnul nonconformistului Vărsător, urmând ca în martie 2023 să părăsească zodia Vărsător pentru a se muta în cea a Peștilor. 

Citeste si:  Mercur iese din retrograd în zodia Taur, începând cu 3 iunie 2022. Cum va fi perioada următoare pentru fiecare zodie

Saturn este recunoscut pentru reputația sa de a fi “marele profesor” karmic al zodiacului, cel responsabil pentru “trezirile” noastre, cel care ne scutură și ne arată drumul cel adevărat în viață. 

Ce semnificație are numărul 666 în Biblie

Numărul 666 apare în cartea Apocalipsa din Noul Testament, scrisă de Sf. Ioan în timp ce era exilat în insula Patmos, într-o perioadă în care creștinismul trecea prin cumplite prigoniri, sub domnia împăratului roman Domițian. 

Forțele răului sunt metaforizate prin imagini fantastice, dar nu alese la întâmplare, potrivit CrestinOrtodox.ro. Diavolul este reprezentat printr-un balaur „mare, roșu, având șapte capete și zece coarne, și pe capetele lui, șapte cununi împărătești”, iar forțele lui printr două „fiare”, aflate în corelație, dintre care ne interesează mai mult cea de-a doua, căruia îi aparține simbolul 666.

Termenul "fiară" nu este ales la întâmplare. Sf. Ioan se inspiră de la un mare Prooroc al Vechiului Testament, Daniel, care profețește despre venirea lui Hristos și învingerea răului, simbolizat tot de o fiară care are zece coarne, dintre care apare un alt corn care „avea ochi ca ochii de om și gură care grăia lucruri mari.”

Citeste si: Ștefan Stan, despre momentul în care a fost victima unui accident rutier: „Aveam o mașină destul de scumpă. Mașina daună totală. Nu știm cine, a fugit.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este Kai Trump, nepoata lui Donald Trump care a dezvăluit o latură neașteptată a bunicului său: ”Este foarte grijuliu și iubitor”- radioimpuls.ro

Această fiară, ca și cea descrisă de Ioan, își întinde lucrarea peste fața întregului pământ, iar caracteristica esențială a ei este opoziția față de Hristos-Dumnezeu, încercarea de substituire a Lui (sugerată prin expresia „urâciunea pustiiri stând în locul cel sfânt”).

Tocmai de aceea, Sf. Ioan detailează aceasta descriind cea de-a doua fiară din cartea sa ca avânddouă coarne asemenea mielului, dar care grăia ca un balaur. În plus, ea solicită ca oamenii să se închine celei dintâi fiare.

Foarte interesant este faptul că atât profetul Daniel, cât și Sf. Ioan subliniază că fiara este doar un simbol al omului decăzut, care se împotrivește lui Dumnezeu. Daniel vorbește despre „regi”, adică lideri, iar Sf. Ioan menționează că 666 este număr „de om”. Ambii numesc pe cel ce se opune lui Hristos, ca fiind Antihrist, o persoană cu ideologie repetabilă la scara istoriei („mulți antihriști s-au arătat” va scrie Sf. Ioan).

Prin urmare 666 ar fi simbolul unui sistem ideologic în care omul se opune lui Hristos, dorind să-i ia locul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si