Horoscop 2021. Scorpionii urmează să se îmbogățească în 2021, spun astrologii de la Astrofame, în timp ce nativii din Vărsător și Leu vor trebui să se asigure că cheltuielile lor nu devin prea excesive, ca să poată face față vieții de zi cu zi.

Dacă semnul zodiacal Scorpion are toate oportunitățile pentru a face saltul financiar în anul 2021, la polul opus se află Vărsătorii și Leii, cu un context zodiacal nefavorabil pe plan financiar.

Citeste si: Ce nu este bine să faci de Sf. Dumitru 2020

Horoscop 2021: Decizii financiare dure pentru unele zodii

Horoscopul 2021 va pune anumite semne zodiacale în situația de a se confrunta cu unele decizii financiare dure. Dacă vor să meargă mai departe spre visele lor, au nevoie de multă șansă și inspirație în alegerile făcute.

Mai ales perioada de vară poate fi dificilă din punct de vedere financiar, pentru câteva semne astrale, dar răbdarea și organizarea îi vor ajuta să treacă prin acest moment complicat pe toți ce înarmați cu curaj și determinare.

Nu doar Scorpionii dau lovitura financiară în 2021

Nu doar Scorpionii sunt favorizații soartei în Horoscopul 2021, ci și Taurii și Fecioarele, caracteristicile lor astrale fiind bine aspectate pe casa banilor în anul care începe în curând.

Zodiile câștigătoare în 2021: Scorpion, Taur, Fecioare

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Zodii intermediare din punct de vedere financiar: Berbec, Balanță, Pești, Capricorn, Gemeni, Rac, Săgetător

Zodii cu probleme financiare în 2021: Vărsător, Leu 

După o perioadă îndelungată în care planetele lente s-au adunat în Capricorn, la finele anului trecut  accentul s-a mutat în Vărsător, odată cu intrarea planetelor Jupiter și Saturn în această zodie. Saturn este guvernatorul tradițional al Vărsătorului, iar guvernatorul modern este Uranus, care se află în continuare în Taur. Prin urmare, energia lui Saturn este din nou foarte puternică, dar se conturează un conflict între Saturn și Uranus.

Aspectele principale ale anului 2021

Jupiter este, în sfărșit, eliberat de constrângerile Capricornului, iar prezența sa în Vărsător în 2021 promite să ne deschidă perspective noi, deosebite, unice, asupra lumii, potrivit eastrolog. 

Vărsătorul este zodia altruismului și a colectivităților, o zodie asociată cu gândirea vizionară, cu independența și obiectivitatea, cu țelurile sociale și umanitare. 

Citeste si: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”- kfetele.ro

Citeste si: Cornel Constantiniu se luptă de 33 ani cu boala Parkinson. Soția solistului, despre greutățile prin care trec: "Are 8 operații pe creier"- radioimpuls.ro

Tranzitul lui Jupiter în Vărsător  în 2021 ne îndeamnă să lăsăm deoparte preocuparea pentru propriile interese și să ne punem individualitatea în slujba unui bine comun, în slujba societății.

Este foarte posibil ca soluțiile salvatoare să fie diferite de metodele la care am fi apelat în alte circumstanțe, dar în 2021 Jupiter ne spune, în felul lui, ceea ce, de fapt, știam

deja: în situații excepționale, sunt necesare măsuri și idei excepționale.

În plus, Saturn, situat tot în Vărsător, veghează atât asupra responsabilității noastre sociale, cât și asupra evoluției la nivel social, în timp. Eventualele limitări sociale pot fi considerate, dintr-un punct de vedere mai profund, ca fiind un semnal că nu ne îndreptăm în direcția bună, ci avem tendința să ne „învârtim în jurul cozii”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si