Zodia Fecioară - Cinci defecte și cinci calități

Zodia Fecioară este printre cele mai analitice și organizate zodii. Orice lucru pe care și-l propune trebuie să iasă ca la carte. Iată care sunt defectele, dar și calitățile zodiei Fecioară!

Author: Alexandra Bercea miercuri 24 august 2022 , 21:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În Evul Mediu zodia Fecioară a căpătat semnificaţii noi, fiind simbolul purităţii, al maternităţii şi al fertilităţii. În vremurile străvechi, pe când se nășteau zodiacele, cea de a şasea zodie a anului era reprezentată de Sfinx, zeul mitologic căruia îi plăceau ghicitorile.

Fecioarelor le place să pună totul sub semnul întrebării. Ei despică firul în patru, foarte analitic și caută explicaţiile cele mai complexe pentru cel mai simplu lucru şi caută semnificaţiile destinului lor.

Citeste si: Horoscopul iubirii septembrie 2022. Cine își găsește perechea în această toamnă?

Zodia Fecioară  se caracterizează prin tandrețe și drăgălășenie, dar reacționează prost la critici și la indiferență.

Ce defecte are zodia Fecioară?

  • lipsită de pasiune
  • insensibilă
  • timidă
  • exigentă
  • critică

Ce calități are zodia Fecioară?

  • ordonată
  • chibzuită
  • bună la suflet
  • dependentă
  • grijulie

Trei lucruri interesante despre Fecioare

Au mereu nevoie de un plan

Citeste si: Horoscop bani septembrie 2022: Care sunt cele două zodii norocoase care se vor umple de bani

Se spune despre Fecioare că sunt foarte organizate, au totul pus în ordine. Nu își propun un obiectiv fără să aibă o strategie și tocmai de aceea le ies lucrurile atât de bine.

Este o zodie foarte sensibilă

Fecioara lasă impresia că este rece, distantă, impasibilă. Aceasta trăiește intens emoțiile, ajungând și la îmbolnăviri atunci când pune mult suflet.

Este o zodie perfecționistă

Fecioara mereu găsește ceva de corectat, de îmbunătățit. Își face prea multe griji și din acest motiv iî este foarte greu să se relaxeze. Câteodată se stresează inutil doar pentru că își impune niste targeturi de-a dreptul imposibile.

Citeste si: Claudia Puican și Armin Nicoară fac eforturi intense să devină părinți: ,,E din ce în ce mai greu''- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

 

 

Citeste si: Mercur intră în zodia Balanță, începând cu 26 august 2022. Cum sunt impactate zodiile de acest aspect astrologic

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si