Zodia Săgetător începe pe 23 noiembrie 2022. Atunci când vorbim despre compatibilitatea zodiilor, ne referim la  înțelegerea dintre două persoane. Nu exista zodii incompatibile total, ci doar relații care merg mai greu.

Iata cum arată compatibilitatea cu alți nativi, pentru săgetător!

Zodia Săgetător sau zodia Arcașului are o energie molipsitoare. Dacă vei sta și câteva zile pe lângă un nativ din zodia Săgetător, vei simți cum viața se schimbă. 

Perioada zodiei Săgetător este cuprinsă între 22 noiembrie și 21 decembrie. Este o perioadă în care frigul și întunericul pun stăpânire pe natura, însă tot noaptea poate fi și adăpostul aventurilor și al petrecerilor, așa cum le place și nativilor din zodia Săgetător.

Personalitate și caracteristici- zodia Săgetător

Zodia Săgetător este cea de a noua zodie pe roata zodiacului, este o zodie mutabilă și semn de Foc, profund masculin. Este o zodie de acțiune, deosebit de dinamică și schimbătoare ca vântul. Săgetătorul ia decizii din mers, fără să se gândească prea mult la consecințe, profită de orice ocazie, trăiește clipa din plin și își apără cu orice preț libertatea de mișcare. 

În astrologie, zodia Săgetătorului mai era numită și zodia Centaurului, după numele unui animal mitic, jumătate cal, jumătate om. Centaurul întruchipa forţa animală şi cea umană, unite într-o singură creatură, îmbinarea perfectă dintre latura pământeană şi cea spirituală a sufletului.

Vechii astrologi atribuiau zodia Săgetător celui mai uman din centauri, considerat un înţelept cu darul vindecării, pe nume Chiron.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citește și: Horoscop: Zodia Rac. Tot ce trebuie să știi despre persoanele născute în perioada 22 iunie- 22 iulie

Zodia Săgetător începe pe 23 noiembrie 2022 - Compatibilitate cu alte zodii

Zodia Săgetător începe pe 23 noiembrie 2022 - Compatibilitate cu alte zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Săgeata sau centaurul purtând pe spate un arc cu săgeţi sunt două dintre reprezentările acestei zodii. Săgeata are întotdeauna vârful îndreptat spre cer, amintind de spiritul rebel al centaurilor care se aflau în permanentă dispută cu zeii Olimpului.

Se spune că săgetătorii sunt rebelii zodiacului și tot timpul își asumă riscuri, în afaceri uneori dubioase, în grupuri mari de petrecăreți sau exploratori, în drumeții fără țintă și aventuri. 

Compatibilitatea nativului Săgetător cu alte zodii

Săgetător – Berbec 

Berbecul este un partener potrivit pentru Săgetător, deoarece ii plac distractiile şi schimbările, dar si micile aventuri. Între cei doi se va înfiripa rapid o relație bună. Iar în dragoste, cuplul pasional ar fi între femeia Berbec și bărbatul Săgetător.   

Săgetător – Taur 

Săgetatorul are adesea nevoie de libertate şi noutate, al doilea preferă viaţa tihnită de familie. Sunt şanse mici ca Sagetatorul si Taurul să se îndrăgostească şi să fie mai mult decât simpli prieteni.

Săgetător – Gemeni

Stilul lor de viaţă seamănă în mare măsură. Atracţia dintre ei este irezistibilă, dar le lipseşte profunzimea sentimentelor. Sunt rare cuplurile Sagetator – Gemeni cu aceste semne care ajung la maturitate împreună. Săgetător – Rac  Dacă se cunosc foarte bine, este posibil să înceapă o poveste de dragoste plină de fericire.

Cu timpul, însă, Racul va avea pretenţii mult prea mari de la zburdalnicul Săgetător. 

Săgetător – Leu 

Aceste doua zodii se potrivesc de minune. O poveste de dragoste între un Săgetător şi un Leu va fi ca basmul care se poate încheia cu celebra frază „şi vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi”. Au cam acelaşi stil de viaţă şi le este foarte uşor să găsească obiective comune.

Citește și: Horoscopul norocului noiembrie 2022: Zodiile care vor avea parte de mari surprize în următoarele săptămâni

Săgetător – Fecioară

Fecioară poate fi uneori prea critică şi precaut pentru Săgetătorul care vrea să trăiască departe de grijile cotidiene. Cei doi nu vor fi prea fericiţi dacă rămân împreună.

Săgetător – Balanţă

Aceste două zodii sunt indrumate în viaţă de acelaşi spirit onest, dar superficialitatea Săgetătorului va da peste cap planurile serioase ale Balanţei. Se pot înţelege doar dacă se iubesc profund. 

Săgetător – Scorpion

Aceste doua zodii sunt foarte diferite, ca să se înţeleagă unul pe celălalt. Scorpionul e retras, Săgetătorul, expansiv. Primul este posesiv, al doilea, un spirit prea independent. 

Săgetător – Săgetător

Chiar dacă au aceleasi idealuri, relaţia dintre ei nu poate ajunge la sentimente durabile. Dacă se ceartă, nu ştiu să şteargă supărarea cu buretele şi dezamăgirea va fi mare.

Citește și: Horoscop dragoste decembrie 2022: Sărbători magice pentru aceste zodii

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Zodia Săgetător începe pe 23 noiembrie 2022 - Compatibilitate cu alte zodii

Zodia Săgetător începe pe 23 noiembrie 2022 - Compatibilitate cu alte zodii

[Sursa foto: PixaBay]
 

Săgetător – Capricorn

Adesea, nativul Capricorn poate fi cârcotaş, posomorât, pesimist, exact genul de om de care Săgetătorul se fereşte. Nu se vor înţelege bine, nici dacă sunt simpli colegi.

Săgetător – Vărsător 

Acesti doi nativi se pot intelege din prima clipa, sunt primii la distracţie şi ultimii la muncă. Pot avea o relaţie de lungă durată, doar că sentimentele Vărsătorului vor rămâne la fel de superficiale ca la început.

Citește și: Horoscop: Zodia Berbec. Tot ce trebuie să știi despre persoanele născute în perioada 21 martie- 20 aprilie

Săgetător – Peşti 

Nativilor din zodia Peşti le place ordinea şi le place să ştie ce face, pas cu pas, partenerul lor de viaţă. Săgetătorul va suporta foarte greu restricţiile impuse de nativul Peşti. 

Dragostea în viața zodiei Săgetător

Săgetătorii sunt atraşi în general de persoane dinamice şi cu poftă de viață ca ei. Se împrietenesc uşor, dar multe relaţii sunt superficiale, deoarece durează numai atât timp cât nativul Săgetător se simte în centrul atenţiei. Dacă ai simţul umorului şi ştii să susţii o discuţie interesantă, îl cucereşti pe loc.

Bărbatul Săgetător are un șarm aparte şi are tendinţa de a avea multe prietene, mai als în timpul tinereţii. Îi este greu să fie fidel unei singure femei. Dacă se plictiseşte şi vrea să te părăsească, are bunul simţ să te avertizeze. Însă rareori, bărbatul Săgetător va înşela, deoarece nu vrea să facă pe nimeni să sufere. 

Femeia Săgetător ţine mult la libertatea ei şi nu va reuşi să trăiască mult timp lângă un bărbat posesiv. Are nevoie de un partener diplomat, cultivat, cu o largă paletă de cunoştinţe generale şi căruia îi place să se distreze.   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si