FEMEIA GEMENI:
Femeia Geaman este entuziasmata de ideea de

a face nunta si se implica pana la cel mai mic detaliu pentru cea mai mare zi din viata sa. Însa dupa numai o saptamana se trezeste la realitate si descopera ceea ce oricum stia de mult: viata casatorita nu este cu nimic mai frumoasa decat cea de burlacita, ba dimpotriva. Femeile Gemeni sufera foarte mult pentru ca nu mai au timpul liber necesar sa experimenteze, odata devenind neveste.

FEMEIA LEU:
Nici leoaicele nu se împaca bine cu ideea de a ramane sotie pentru tot restul vietii, cea mai mare rata de divort intentata de femei fiind în zodia Leu. Femeia Leu are o serie de pretentii pe care partenerul daca nu le întelege din mersul relatiei, aceasta nu îsi va pierde timpul sa îi explice deoarece considera ca nu exista compatibilitate.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

FEMEIA VARSaTOR:
Femeia Varsator nu este deloc o traditionalista, dar, cu toate acestea, nu îi prinde deloc rau iluzia de a se vedea îmbracata în haine de mireasa. Femeia Varsator este visatoare însa atunci cand descopera ca visul nu are nicio legatura cu realitatea, poate ajunge chiar la gesturi extreme pentru a convinge ca nu mai poate trai în suferinta. Varsatorii nu se pot acomoda cu o viata de cuplu rutinizata, asa ca secretul unei casnicii fericite pentru aceste semne zodiacale ar fi inovatia în relatie, în fiecare zi.

Sursa stire
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si