Zodii norocoase în 2020. Un an excelent pentru Lei și încă trei nativi din zodiac

Zodii norocoase în 2020. Anul acesta se anunță a fi unul plin de reuşite în plan profesional şi financiar. Câțiva nativi din zodiac vor câștiga sume importante de bani.

vineri 24 ianuarie 2020 , 10:09

Zodii norocoase în 2020. Un an excelent pentru Lei și încă trei nativi din zodiac
Zodii norocoase în 2020. Un an excelent pentru Lei și încă trei nativi din zodiac
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Zodiile ocrotite de astre în 2020 nu vor sta prost nici la capitolul dragoste, anul viitor aduce oficializări ale relaţiilor, evenimente importante şi declaraţii de iubire ca în filme.

Nativii din Leu au parte de cel mai bun an si nu sunt singurii.

Zodii norocoase în 2020. Zodia favorizată de astre este Leul

Zodia favorizată de astre în acest an este Leul, nu degeaba este considerat regele zodiacului. Pe plan financiar, anul 2020 va fi un an în care banii ca pe bandă rulantă.

Citeste si: Horoscop 24 ianuarie 2020. Zodiile care au parte de o zi perfectă. Veștile bune şi fericirea dau năvală în calea lor

Citeste si: VIDEO| Horoscopul chinezesc. Ce aduce anul pentru fiecare zodie în parte

Citeste si: Cea mai norocoasă zodie în 2020! Va avea un an INCENDIAR

Acești bani nu vor fi câștigați cu ușurință, vor fi munciți din greu, însă eforturile sunt răsplătite. Atunci când vorbim de sănătate, astrele recomanda mai multă odihnă şi eliminarea stresului, mai ales în ultima parte a anului

Zodii norocoase în 2020. SĂGETĂTOR

Săgetătorii plănuiesc multe schimbări în anul 2020; Multe dintre ele fiind impuse de factori externi, altele chiar de ei.

Aceștia și-a propus să elimine din viața lor “balastul” – oamenii toxici, activităţile inutile, viciile. Pe plan financiar, nativii din Săgetător vor avea mai mult succes că până acum. Însă nu discutăm de câştiguri neaşteptate, ci de răsplata venită din muncă anilor trecuţi.

Citeste si: Cartea destinului pentru fiecare zodie! Ce scrie despre fiecare nativ în parte

Citeste si: Zodii care se îmbogățesc în 2020. Se anunță a fi anul lor glorios

Citeste si: Trei zodii care nu iartă și nu uită nimic, niciodată! Ai mare grijă cum te porţi cu ele

Zodii norocoase în 2020. CAPRICORN

Nativul din Capricorn se preocupă foarte mult de pacea interioară. Spiritualitatea acestora este tot mai pronunţată. Viaţă de familie este și ea înfloritoare, aici discutăm în special de viața amoroasă. Trebuie să vă feriți totuși de discuţile pornite de la bani. În primele trei luni ale noul ai, nativii din Capricorn vor fi foarte ocupaţi şi nemulţumiţi de locul de muncă.

Situaţia se mai clarifică ulterior.

zodii norocoase 2020
horoscop pesti

Zodii norocoase în 2020. PEŞTI

Peștii au succes profesional şi un an destul de liniştit. Câştigurile băneşti nu lipsesc în 2020 şi e posibil să va doriţi o investiţie mai mare, cum ar fi schimbarea maşinii. Nativii din Pești au șanse de reușită. În anul 2020, aproape tot ce va propuneţi, realistic vorbind, va reușește. Pe plan financiar este recomandat să aveți mai multă grijă.

Cu toate că va intră mulţi bani în portofel, aveţi tendinţa de a cheltui fără măsură. Este recomandat să cheltuiți cât de mult posibil.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica... Cine o acuză pe Elena Marin că se victimizează? Faimoșii au pus-o la zid: „Pisica blândă zgârie rău!” Ce discuții au fost în tabăra Faimoșilor după consiliul de nominalizare?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si