Zodiile care dau lovitura in aceasta vara! Lumea va incepe sa ii priveasca cu alti ochi pe acesti nativi
Life

Zodiile care dau lovitura in aceasta vara! Lumea va incepe sa ii priveasca cu alti ochi pe acesti nativi

A.S.
17 mai 2018

Dupa un inceput de an tumultos, plin de incercari si probleme, odata cu venirea verii, incep lucrurile sa se linisteasca si pentru aceste zodii, tocmai când pierdusera orice urma de speranta.

TAUR

Probabil cea mai important perioada pentru Taur, de vreo 5 ani incoace, este vara acestui an. De felul lui linistit si deloc incisiv, Taurul a stat mult prea mult timp in umbra. Nici cand ghinioanele tinute lant si problemele aparute pe toate planurile i-au coplesit sufletul, el nu a facit nimic sa schimbe ceva. si cum sa vezi imbunatatiri in viata ta daca tu stai, ca un spimplu spectator, si astepti sa se resolve toate de la sine?

Cu toate astea, spre surprinderea tuturor, peste noapte parca, a avut loc o uriasa schimbare in atitudinea acestui nativ. Incepand cu luna aprilie, Taurii au devenit, pur si simplu, de nerecunoscut. Nu se mai lasa calcati in picioare. Nu mai fac ce le dicteaza altii. Nu mai lasa de la ei cand, in sinea lor, stiu ca nu este cazul. Incep sa spuna - simplu si raspicat, fara sa se revolte – ceea ce gandesc si ce vor.

Schimbarea lor de atitudine, venita natural, deloc fortat, le va aduce numai beneficia. Lumea va incepe sa ii vada cu alti ochi si sa ii ia in serios. Lunile de vara vor fi atat de relaxante si inaltatoare pentru nativii Taur incat acestia se vor intreba de ce nu au facut asta pana acum. Dar… Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?

FECIOARA

Inca din primavara nativii acestei zodii de Pamant au inceput sa guste din schimbarile pozitive aduse de astre. si asta numai datorita lor. Puterea de analiza, de critica si autocritica a Fecioarelor a lucrat, in sfarsit, in favoarea lor. Cum? Simplu. Sfarsitul lui 2017 i-a gasit ingenunchiati si loviti din toate partile pe nativii acestui semn zodiacal.

Nemultumiri in lant la munca, inima franta din cauza pierderii unei persoane si relatii de prietenie terminate brusc. Astfel ca Fercioarele s-au vazut nevoie sa faca o analiza la rece a ultimilor ani – care s-au scurs total in defavoarea lor – si au decis sa schimbe ceva in atitudinea lor. 

SCORPION

Scorpionilor, asa da! Vara 2018 este a voastra! Oricat v-ar placea in general sa stati deoparte si sa nu luati parte in mod direct la actiune, nu mai este cazul sa faceti asta. Ati avut un inceput de an deloc usor, lucru care v-a adancit foarte tare starea de deprimare in care va scaldati de ceva vreme. Nemultumirea de sine a atins cote maxime in primavara acestui ani, dar complet nemotivat.

Nu uitati un lucru cand simtiti ca mai rau de atat nu se poate: daca esti jos, de acum inainte nu poti merge decat in sus! Inceputul lunii iunie va gaseste scuturandu-va de nelinisti si griji si ambitionati sa pasiti  - cu curaj - pe un nou drum. 

Citeste mai mult pe divahair.ro 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook