Pozitionate perfect opus pe harta zodiilor, zodia berbec si zodia balanta sunt cat se poate de diferite. Dincolo de faptul ca berbecul e semn de foc, iar balanta de aer, nativii acestor zodii nu au nicio sansa de intelegere pe termen lung, desi atractia dintre ei poate fi, in unele cazuri, foarte mare.

Astrologii stiu ca zodiile opuse au o atractie speciala intre ele, insa nu se insista prea mult

pe acest subiect, deoarece acest tip de atractie este de-a dreptul mistuitor. La fel se intampla si in cazul berbecilor si balantelor. Ei pot avea relatii frumoase la inceput, se pot intelege bine, dar dupa o anumita perioada de timp, mai devreme sau mai tarziu, despartirea devine iminenta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Marte, planeta care guverneaza berbecul, face din acest nativ o persoana poate prea geloasa uneori, nervoasa si chiar violenta. Tinand cont de toate aceste defecte vizibile, plapanda si romantica balanta, guvernata de Venus, nu poate iesi dintr-o astfel de relatie decat cu inima franta.


Si nu este vorba numai de dragoste – Berbecii sunt firi impulsive, vor sa treaca repede la actiune, uneori fara a sta deloc pe ganduri.

Balantele, pe de alta parte, pot face chiar si atacuri de panica daca le pui sa se hotarasca asupra unui lucru, rapid. Nativii din balanta nu pot lua decizii aici si acum, ei trebuie sa cantareasca bine lucrurile, sa se gandeasca la consecinte, sa faca calcule si sa analizeze orice varianta posibila.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si