Asta este rugaciunea pe care mamele ar trebui sa o rosteasca pentru copilul ei.

Doamne, Iisuse Hristoase, milostiveste-Te de copiii mei (numele), pazeste-i cu acoperamantul Tau, fereste-i de uneltirile celui rau, departeaza de la ei dusmanii, deschide urechile si ochii lor, daruieste-le inima smerita.

Doamne, toti suntem fapturile Tale, ai mila de copiii mei acestia (numele) si indrepteaza-i spre pocainta. Doamne mantuieste pe copiii mei (numele) si lumineaza-le mintea cu lumina intelepciunii evanghelice, indrepteaza-i pe calea poruncilor Tale si invata-i, Mantuitorule, sa faca voia Ta, caci Tu esti Dumnezeul nostru.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Doamne, Ziditorul tuturor fapturilor, din mare mila Ta m-ai invrednicit sa fiu mama, din bunatatea Ta mi-ai daruit copii. De aceea indraznesc sa Te rog, ca ei sunt copiii Tai, Tu le-ai dat viata si suflet nemuritor, iar prin Botez le-ai dat viata vesnica, i-ai infiat si i-ai primit in Biserica Ta. Doamne, da-le ca sa ramana in aceasta stare binecuvantata pana la sfarsitul vietii. invredniceste-i de Tainele Tale, sfinteste-i cu adevarul Tau, ca prin ei sa se preamareasca numele Tau.

Trimite-mi ajutorul Tau binecuvantat in educarea lor pentru slava numelui Tau si pentru folosul aproapelui. Da-mi pentru aceasta rabdare si putere. Invata-ma sa sadesc in ei intelepciunea adevarata si frica Ta, ca sa Te iubeasca din tot sufletul lor si din tot cugetul lor si toata viata sa asculte de cuvintele Tale.

Amin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si