Asta e cea mai puternica rugaciune pe care o mama o poate spune pentru copilul sau - Il va proteja pe acesta de toate cele rele!

Toata lumea stie ca o mama adevarata ar face orice pentru copilul ei si, mai ales in momentele de cumpana, ar da orice ca puiul ei sa fie bine. Pentru asta, ortodoxia vine cu o rugaciune catre Domnul Iisus Hristos, rugaciune ce ii protejeaza pe cei mici de cele rele.

Author: C.I.P. sâmbătă 22 aprilie 2017 , 13:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Asta este rugaciunea pe care mamele ar trebui sa o rosteasca pentru copilul ei.

Doamne, Iisuse Hristoase, milostiveste-Te de copiii mei (numele), pazeste-i cu acoperamantul Tau, fereste-i de uneltirile

celui rau, departeaza de la ei dusmanii, deschide urechile si ochii lor, daruieste-le inima smerita. Doamne, toti suntem fapturile Tale, ai mila de copiii mei acestia (numele) si indrepteaza-i spre pocainta. Doamne mantuieste pe copiii mei (numele) si lumineaza-le mintea cu lumina intelepciunii evanghelice, indrepteaza-i pe calea poruncilor Tale si invata-i, Mantuitorule, sa faca voia Ta, caci Tu esti Dumnezeul nostru.

Doamne, Ziditorul tuturor fapturilor, din mare mila Ta m-ai invrednicit sa fiu mama, din bunatatea Ta mi-ai daruit copii. De aceea indraznesc sa Te rog, ca ei sunt copiii Tai, Tu le-ai dat viata si suflet nemuritor, iar prin Botez le-ai dat viata vesnica, i-ai infiat si i-ai primit in Biserica Ta.

Doamne, da-le ca sa ramana in aceasta stare binecuvantata pana la sfarsitul vietii. invredniceste-i de Tainele Tale, sfinteste-i cu adevarul Tau, ca prin ei sa se preamareasca numele Tau.

Trimite-mi ajutorul Tau binecuvantat in educarea lor pentru slava numelui Tau si pentru folosul aproapelui. Da-mi pentru aceasta rabdare si putere. Invata-ma sa sadesc in ei intelepciunea adevarata si frica Ta, ca sa Te iubeasca din tot sufletul lor si din tot cugetul lor si toata viata sa asculte de cuvintele Tale. Amin.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si