HARITON NEGREA- STARETUL MANASTIRII PETRU VODA -   manastirea noastra face apelul sa nu se ajunga ca un om, pe fata pamantului, sa primeasca microcip pe frunte sau pe mana dreapta. Din momentul acela, omul o sa devina un cyborg. Aproape o copie a unui robot.

CIPURILE, MANA NECURATULUI?

HARITON NEGREA- STARETUL MANASTIRII PETRU VODA -  implenetarea acestor cipuri poate conduce la randul ei la manipuilarea de persoane, afectarea de centru nervosi,  nu mai este el cel care decide singur, prin care si exrpoima

drepturile lui ca om.

Este mesajul dur transmis de la manastirea Petru Voda. Proiectul de lege,care anunta schimbarea buletinelor cu carti electronice ce vor include si cardurile de sanatate, a starnit neliniste in randul fetelor bisericesti.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

VOR SA NE FURE IDENTITATEA?

HARITON NEGREA- STARETUL MANASTIRII PETRU VODA -  pentru noi trezeste o ingrijorare, avem argumente si toata lumea stie ca in ultimul timp, toate aceste sisteme de indosariere, au fost sparte, clonate, furate. Pe lanmga acest furt de identitate, coinsideram ca este lezata intimitatea oamenilor.

Staretul Manastirii nu vede cu ochi buni gaselnita celor din MAI.

Crede ca prin folosirea acestei tehnologii, populatia ar putea fi manipulata si-apoi stapanita de forte oculte.

"Vrem sa aratam faptul ca Dumnezeu care stie tot ce se intampla pe fata pamantului pastreaza intimitatea cu orice persoana".

- E, Doamne fereste! Sa fim seriosi. Ce cipuri, ce... Suntem niste oameni care traim in secolul asta.

ENORIASII NU SE TEM

Vestea ca ar putea avea o grija in minus, prin contopirea buletinului cu cardul de sanatate, e de bun augur, cred enoriasii.

-Nu am nimic impotriva. Absolut nimic e modern.

Ministerul Afacerilor de Interne are in plan sa elibereze carti electronice, inca de la nastere. Pe ele vor fi trecute datele titularului, datele biometrice, imaginea facinala si amprentele de la doua degete.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si