Florin Piersic ar putea fi externat în cel mult 10 zile dacă starea sa de sănătate rămâne bună.

Citește și: Florin Piersic a fost mutat de la ATI! Mesaj pentru toți oamenii care vor să vorbească cu el: „Sunt bine. Asta e cel mai important”

Potrvit surselor medicale, Florin Piersic rămâne la Spitalul Foișor în tot acest timp sub supravegherea ortopezilor, dar și a medicilor infecționiști de la Spitalul "Matei Balș".

Adrian Marinescu, directorul medical al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, a oferit informații despre data probabilă la care va ieși Florin Piersic din spital.

Florin Piersic, starea sa de sănătate. "Important e că riscurile majore au trecut", spun medicii

"Important e că riscurile majore au trecut, lucrurile merg bine și această monitorizare nu trebuie făcută neapărat în spital. Atunci când evaluarea va ajunge la concluzia că va putea merge acasă, cu siguranță că o va face", a explicat dr. Adrian Marinescu.

Potrivit acestuia, externarea lui Florin Piersic nu înseamnă că nu va fi în continuare sub observație din punct de vedere cardiologic, ortopedic și infecțios.

Citește și: "Sunt viu. Mai am de spus multe poveşti". Florin Piersic, mesaj emoționant de pe patul de spital

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Toate astea vor merge mai departe. Recuperarea din punct de vedere ortopedic înseamnă un interval destul de lung de timp. Nu înseamnă că rămâi doar în spital. Sau partea legată de procesul infecțios. Atunci când va fi posibil și sperăm că se va întâmpla curând, va putea să fie monitorizat acasă. Dacă zilele următoare sau săptămâna care vine ne arată această evoluție bună cu siguranță că vom ajunge acolo", mai spus medicul potrivit Digi24.

Florin Piersic, mesaj după ieșirea de la ATI

Florin Piersic a transmis un mesaj de pe patul de spital imediat ce a ieșit de la Terapie Intensivă. El și-a demonstrat din nou optimismul și bunădispoziția care îl caracterizează.

Marele actor a dat de înțeles că se simte mai bine și că acum este într-o perioadă de recuperare. El a și glumit pe seama problemelor cu genunchiul, despre care spune că sunt din cauza cascadoriilor din tinerețe.

"Sunt într-un fel de recuperare. Pur și simplu am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut”, a spus actorul de 88 de ani.

Florin Piersic, mesaj după ieșirea de la ATI

Florin Piersic, mesaj după ieșirea de la ATI

[Sursa foto: Facebook]

Deși are o vârstă înaintată, Florin Piersic vrea să se reîntoarcă pe scena teatrului, în fața spectatorilor, potrivit Romania TV.

„Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că și eu aștept să vin la tine să vorbim, să povestim. Sunt într-un fel de recuperare. Pur și simplu am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut și acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât. Cu toate că la 90 de ani nu prea ne dăm mâna, dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnească”, a spus Florin Piersic într-un dialog cu un jurnalist.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Florin Piersic a fost operat de urgenţă, pe 29 aprilie, la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, după finalul unui spectacol.

De la Cluj-Napoca a fost transferat cu un elicopter la București, la spitalul Matei Balș.

Piersic a fost ulterior transferat la Spitalul „Foişor” unde medicii i-au scos proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecţiei grave care a determinat internarea acestuia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si