Artistul Dan Ciotoi a trecut printr-o perioadă extrem de tensionată! Acestuia i-a fost extirpată bucata de colon afectată de cancer, în luna decembrie, informeză Romania Tv.

Cum se simte Dan Ciotoi, după intervențiile chirurgicale?

Intervenția a fost una destul de dificilă, având în vedere că circa 12 cm din colon au fost afectați. Când a primit diagnosticul teribil, Dan Ciotoi s-a gândit chiar să lase în urma sa un testament scris, însă intervenția a decurs foarte bine.

Acum, deja are pregătite câteva concerte, dar și numeroase evenimente private.

Domnul doctor Marius Coțofană, de la Spitalul Universitar, din București, m-a operat bine de tot, am scăpat, nu mai am nimic. El a tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora, căci nu se extinsese boala, și a aruncat-o la coș. Deci, cancerul e acum la coș, am scăpat de el definitiv, am avut noroc de medici buni, cărora doresc să le mulțumesc că mi-au salvat viața. M-am gândit la moarte, în acea perioadă foarte grea, cu emoții, căci nu știam dacă voi scăpa. Eram chiar pregătit să îmi fac testamentul. O parte din avere i-o lăsam fiului, dar nu tot, iar restul mergea la nepoți și nepoate”, a explicat Dan Ciotoi pentru Playtech Știri.

Stare sănătate Dan Ciotoi

El este Dan Ciotoi.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citește și: Ce sport practică fiica lui Costel Corduneanu? La doar 12 ani, Elisa îi calcă pe urme

Într-un interviu pentru Antena Stars, artistul a mărturisit că a suferit din cauza supărărilor, în special după despărțirea de soția sa, pe care o înșelase. Și acum cinci ani de zile, Dan Ciotoi a fost suspect de cancer la nivelul mandibulei.

"În "Concediu De Odihnă"! La o discuție specială, cu fratele meu și cu sora mea.

Sper să ne revedem curând. Vă doresc #sănătate tuturor. Ps. O perioadă nu o să pot răspunde la telefon! Luați legătura cu Liviu, Liviu Ciotoi, fiul meu cel mare!", a scris Dan Ciotoi pe pagina de Faceook înainte de operație.

Stare sănătate Dan Ciotoi.

El este Dan Ciotoi.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cât a costat sicriul lui Costel Corduneanu? ”Stăpânul Moldovei”, înmormântare cu fast în cimitirul unde își doarme somnul de veci Ion Creangă

Cât cere Dan Ciotoi pentru un eveniment?

Dan Ciotoi, în vârstă de 67 de ani a declarat că prețul pentru o cântare pornește de la 2.500 de euro și poate crește în funcție de cerințe, dar și de orele pentru care este solicitat, scrie impact.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si