Un caz halucinant are loc în Marea Britanie. O profesoară de matematică este acuzată că a întreținut relații intime cu mai mulți elevi, minori. Femeia are vârsta de 30 de ani și este poreclită supranumită „Bunda Becky” de cei cărora le preda, potrivit informațiilor transmise de adevărul.ro.

Profesoară de matematică, de la catedră în instanță

Un caz halucinant a avut loc în Marea Britanie.

O profesoară de matematică în vârstă de 30 de ani, a ajuns în instanță după ce a fost acuzată că a întreținut relații intime cu doi elevi, în vârstă de 15 ani, conform sursei citate anterior.

Ajunsă în fața judecătorilor, profesoara de matematică, poreclită „Bunda Becky”, i-ar fi acuzat pe elevi de cele întâmplate.

Între timp, elevii i-au adus mai multe acuzații profesoarei.

Citește și: O cunoscută influenceriță și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la serviciu pentru a putea pleca în vacanță. Minciuna a avut, în schimb, picioare scurte: „Mă aştept să...”

elevi în sala de clasă

Foto simbol- elevi în sala de clasă

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Practic, ea m-a abuzat mental ”, ar fi mărturisit unul dintre elevi, în fața instanței.

Profesoara de matematică ar fi trimis și o scrisoare unuia dintre elevi, în care îl descria ca fiind perfect.

Fiecare centimetru din tine este perfect ”, i-ar fi scris profesoara elevului, conform aceleiași surse.

Se pare că „Bunda Becky”ar fi fost declarată vinovată, iar ulterior eliberată pe cauține. Verdictul final al profesoarei acuzate de întreținerea relațiilor intime cu minori.

Citește și: VIDEO „Un bărbat serios nu caută așa ceva la o femeie”. Robi îi spune Robertei adevărul, fără perdea. Ce decizie va lua Sebastian? „Ideea e că...”

sentinta

”Bunda Becky” este acuzată că a întreținut relații intime cu mai mulți minori

[Sursa foto: istockphotos]

În primul rând, aș dori să mulțumesc victimelor și familiilor lor pentru că au fost suficient de curajoase pentru a veni în față și a colabora cu noi în ancheta noastră. Ea a fost profesoara lor și și-au pus pe bună dreptate încrederea în ea. Dar a decis să abuzeze de poziția ei. Salutăm verdictul de astăzi și așteptăm să se confrunte cu consecințele pentru acțiunile ei ”, ar fi autoritățile din Marea Britanie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si