Update: Potrivit surselor Observator, femeia ar fi fost ucisă într-un alt loc, apoi i-a fost secţionat trupul, pus în folia de plastic şi adus pe câmp cu maşina, cel mai probabil. Totodată, crima ar fi avut loc în urmă cu o lună, iar cadavrul prezenta urme accentuate de putrefacţie, dar şi de muşcături de animale.

Oamenii legii au și un suspect în acest caz.

El ar putea fi un prieten, soț sau rudă, amintește sursa citată mai sus. Acum, trupul şi resturile umane au fost duse la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Dâmboviţa. 

 

Desfășurare de forțe în Dâmbovița! Cadavrul fragmentat care a fost descoperit pe câmpul din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni, comuna Uliești ar fi al unei femei, potrivit Observator.

De asemenea, aceasta ar fi fost dată dispărută cu ceva timp în urmă, mai precizează sursa citată.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

"La data de 5 aprilie, polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați cu privire la faptul că pe câmpul din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni, a fost observat cadavrul unei persoane.

A fost constituită o echipă complexă de cercetare, condusă de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar toate activitățile sunt în curs de desfășurare",

a informat IPJ Dâmbovița.

Cadavru femeie Dâmbovița

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Sora Mariei, gravida care a încetat din viață pe patul de spital, distrusă de durere. Imagini emoționante, chiar din cimitir: ”Nu mai pot de dorul tău”

Cine a făcut descoperirea macabră pe câmp?

Cel care a dat peste rămășițele umane ar fi fost un tractorist, care a sunat imediat la 112.

”Am auzit că un tractorist ar fi găsit femeia aia, băgată în nişte saci. Erau maşini de poliţie. Erau unii îmbrăcaţi în nişte chestii albe”, a povestit un martor pentru Observator.

Acum, trupul acesteia va fi dus la necropsie și va fi supus la mai multe teste, pentru a fi identificată cauza decesului. Din primele informaţii, cadavrul femeii era tăiat şi înfăşurat în saci de plastic, menționează Antena 3 CNN.

Localnicii sunt speriați și spun că nu au mai auzit de așa ceva la ei în zonă. De asemenea, ei cred că femeia nu este de la ei din sat.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: "Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema- radioimpuls.ro

”Nu cred că e de aici, că auzeam sigur. Noi zicem că ar fi fost aruncat”, a spus cineva pentru sursa de mai sus.

Cadavru femeie Dâmbovița

Imagine reprezentativă pentru o mașină de poliție.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Un bărbat și-a ucis mama, imobilizată la pat, apoi a sunat la 112. Ce arată necropsia femeii care se afla în grija fiului?

Criminaliștii încearcă să ia în calcul mai multe ipoteze. Aceștia spun că este posibilă atât o crimă, cât și un accident rutier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si