Liderul unui temut clan din București ar fi încercat să plece din țară, deși are control judiciar prin care i se interzice să părăsească teritoriul României, informează Antena 3 CNN. Acum, polițiștii îl caută pentru a-i monta o brățară de monitorizare, după ce soția lui îl acuză de violență.

Robert Nica s-ar fi prezentat vineri după-amiază la punctul de trecere Ostrov, pasager într-o mașină, încercând să părăsească țara.

Acolo, polițiștii de frontieră i-ar fi verificat actele necesare, l-au băgat în baza de date și și-ar fi dat seama că acesta nu are permisiunea de a părăsi România, mai precizează sursa citată mai sus.

Citește și: Gestul halucinant la care ar fi recurs un român stabilit în Italia, față de partenera sa, o braziliancă de 46 de ani. Ce bănuieli există în acest caz

În cele din urmă, liderul din Clanul Sportivilor ar fi fost întors din drum. Momentan, avocații lui nu au dorit să comenteze nimic pe baza acestui subiect.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

Robert Nica fugă țară

El este Robert Nica.

[Sursa foto: Captură ecran Youtube]

Cine este Robert Nica și ce a făcut în trecut?

Robert Nica a fost condamnat în primă instanță la doi ani și șase luni de închisoare, în martie anul acesta, de către judecători, el fiind acuzat de deținere de droguri în vederea consumului.

În care anului trecut, bărbatul a mai fost implicat într-un scandal, el fiind reținut pentru că și-ar fi lovit socrul.

În anul 2020, Robert Nica a fost înjunghiat, în București, potrivit jurnaliștilor de la  cancan.ro.  Un angajat l-ar fi rănit, după un scandal monstru izbucnit din senin. Bărbatul a fost dus imediat la spital, iar medicii i-au pus copci pe partea stânga, chiar sub inimă. 

"A fost tăiat de un muncitor, pe șantier. Conflictul dintre cei doi a degenerat extrem de repede, iar angajatul ar fi scos un briceag și l-a tăiat pe Robert. Nu se știe de la ce a plecat scandalul dintre ei, dar cert e că Robert a ajuns să fie înjunghiat",   a declarat atunci o sursă apropiată Clanului Sportivilor pentru sursa menționată.

Robert Nica fugă țară

El este Robert Nica.

[Sursa foto: Captură ecran Youtube]

Citește și: Mai multe persoane cu comportament ciudat au fost oprite în Centrul Vechi al Capitalei. Incredibil ce aveau în mașină!

Robert Nica a fost ridicat atunci împreună cu celelalte trei persoane, interlopii având asupra lor un pistol cu gaze, modificat în aşa fel încât să tragă cu bile din metal, şi un cuţit lung de 35 de centimetri,

Potrivit unor surse judiciare, citate de sursa menționată, liderii clanului Sportivilor au dezvoltat afaceri imobiliare bănoase în Capitală.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si