Destin tragic pentru Sandra Pagniano, mama a doi copii, în vârstă de 39 de ani. Femeia din Arizona a fost legată la mâini și la gură și îngropată de vie de soțul ei.

Soțul criminal, condamnat la închisoare pe viață

Tragedia a avut loc în urmă cu 7 ani, în luna mai din 2017. La acel moment, Sandra Pagniano a dispărut fără urmă, lăsând două scrisori misterioase, despre care s-a aflat ulterior că au fost falsificate de soț. 

Citește și: Și-a îndreptat arma spre cap în timp ce filma un videoclip și s-a sinucis fără să vrea. Tânărul muzician și-a lăsat urmăritorii în stare de șoc

Bărbatul și-a ucis fără milă soția, îngropând-o de vie într-un mormânt de mică adâncime, săpat de mână, potrivit The Independent.

Sandra Pagniano

Sandra Pagniano, ucisă în urmă cu 39 de ani

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Soțul criminal a fost condamnat la închisoare pe viață de un tribunal din Arizona.

Scrisorile falsificate, care păreau să fi fost lăsate de mama celor doi copii, spuneau că femeia a decis să plece și că dorea să predea casa, mașinile și custodia celor doi copii ai lor soțului ei David Michael Pagniano.

Procurorii au aflat ulterior că însemnările au fost falsificate chiar de soțul ei, în vârstă de 62 de ani.

Rămășițele Sandrei Pagniano au fost descoperite în Prescott, Arizona, iar principalul suspect, soțul femeii, a fost arestat.

Sandra fusese legată, călușată și îngropată de vie într-un mormânt de mică adâncime săpat manual.

"Sandra a fost răpită din casa ei în timp ce copiii ei dormeau în apropiere, a fost legată cu bandă de ambalaj, condusă într-o locație îndepărtată și îngropată de vie”, a declarat procurorul districtului Yavapai Dennis McGrane într-o declarație de presă.

Sandra Pagniano, ucisă fără milă

Sandra Pagniano, ucisă fără milă

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si