Denisa Tănase a cunoscut celebritatea ca “Denisa de la Bambi”, pe când avea doar 12 ani. “Bambi”, formația muzicală formată din Denisa și sora ei, Raluca, a luat ființă în anul 2000. Melodia “Doi ochi căprui” a fost fredonată ani la rând de fanii trupei.

Denisa Tănase, dezvăluiri despre succesul în afaceri

În 2018, spre surprinderea și reticența familiei, Denisa Tănase a lansat în online o afacere cu parfumuri.

În prezent, deține peste 60 de magazine în țară și în străinătate și înregistrează cifre de afaceri impresionante. S-a implicat, alături de soțul ei, în afaceri imobiliare, în Dubai, iar în 2022 s-a mutat în luxosul oraș din Emirate.

Citește și: EXCLUSIV- Ce riscă agresorul femeii ucise și abandonate pe autostrada A1: ”Lucrurile sunt mai complicate”

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

V ă deranjează când vă strigă lumea pe stradă <Bambi>?”, “Câte broaște ați sărutat până l-ați întâlnit pe prinț?”, “Ați mai fi reușit fără ajutorul soțului?”, “Ce ați învățat din primul eșec în afaceri?”, “Este Dubai acasă pentru dvs.?”, “Ați depășit complexul omului sărac?”, “Sunteți pregatită să deveniți mamă?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Denisei Tănase în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citește și: EXCLUSIV: Cum va fi vremea de Paște? Experții ANM au vorbit despre vremea neobișnuită din următoarea perioadă

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D, telespectatorii vor afla care sunt <notele de vârf> ale carierei și vieții personale ale Denisei Tănase.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si