Vă oferim o serie de mesaje de Sf. Constantin și Elena: La mulți ani, Constantin! La mulți ani, Elena!

Astăzi, 21 mai 2024, creștin-ortodocșii sărbătoresc Sfinți Constantin și Elena. Trimite-le celor dragi un mesaj sau o urare pentru această zi sfântă!

Mesaje de Sf. Constantin și Elena 2024

La mulți ani de Sf. Constantin și Elena! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos.

La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți doresc sa ti se îndeplinească toate dorințele.

Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Elena!

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaș ca tine. Iți doresc numai bine si sa ai parte de toată fericirea din lume!

Mesaje cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena 2024

Mesaje cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena 2024

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Mesaje cu La mulți ani de Sf. Constantin și Elena: Urări pentru sărbătoriții zilei de azi

Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de cat mai frumoasa!

De Sf. Constantin și Elena, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare.

La mulți ani!

La mulți ani, Constantin!

La mulți ani, prieten drag! De ziua numelui tău, îți doresc sănătate, bucurii și toate dorințele să ți se împlinească. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească mereu

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La mulți ani, dragul meu Constantin! Fie ca această zi să-ți aducă multă bucurie și iubire. Sunt norocoasă să te am alături și îți doresc tot ce este mai bun.

La mulți ani de ziua numelui, Constantin! Să ai parte de sănătate, fericire și multă iubire. Fie ca toate visele tale să devină realitate!

Citește și: Sărbătoare mare în calendarul ortodox pe 21 mai 2024: Ce nu ai voie să faci în această zi sfântă

La mulți ani, Constantin! Să ai parte de o zi minunată, plină de realizări și satisfacții. Îți doresc mult succes în tot ceea ce faci!

La mulți ani, dragă Constantin! În această zi specială, îți doresc toate cele bune, sănătate, noroc și multe realizări. Fie ca viața ta să fie plină de bucurii!

La mulți ani, Constantin! Fie ca această zi să-ți aducă multe zâmbete, sănătate și fericire. Să ai parte de momente frumoase alături de cei dragi!

La mulți ani, Elena!

La mulți ani, draga mea Elena! Să ai parte de o zi minunată, plină de zâmbete, fericire și momente speciale. Îți doresc tot ce e mai bun în viață!

La mulți ani, scumpă Elena! Îți doresc multă sănătate, bucurie și iubire. Fie ca această zi să fie începutul unui an plin de realizări și momente frumoase!

La mulți ani, Elena! Să ai parte de o zi specială, plină de bucurie și împliniri. Fie ca toate visele tale să devină realitate!

La mulți ani, iubita mea Elena! Îți doresc o zi la fel de frumoasă și specială ca tine. Să fii mereu fericită și să ai parte de toată iubirea din lume. Te iubesc!

La mulți ani de Sf. Constantin și Elena 2024

La mulți ani de Sf. Constantin și Elena 2024

[Sursa foto: freepik]

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Mesaje de Sf. Constantin și Elena pentru 2024: Urări frumoase cu ”La mulți ani!”!

La mulți ani, Elena! Să ai parte de o zi plină de zâmbete, sănătate și fericire. Fie ca viața să-ți fie luminată de bucurie și iubire în fiecare moment.

La mulți ani, draga mea Elena! Îți doresc să crești sănătoasă, fericită și să ai parte de toate bucuriile din lume. Te iubesc și sunt mândră de tine!

La mulți ani, iubita mea Elena! Îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru noi. Îți doresc o zi minunată și un an plin de realizări. Te iubesc din tot sufletul!

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si