Lansarea “Cartei Albe a Turismului din România” a adus împreună personalităţi din industria turismului, care s-au implicat de-a lungul timpului în evidenţierea potenţialului turistic al ţării noastre, pe plan naţional şi internaţional.

Onoranta distincţie oferită emisiunii “ROventura” a fost ridicata în numele echipei Kanal D de Cristina Sava, Director de Marketing şi Comunicare Dogan Media.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Emisiunea de reportaje de călătorie “ROventura”, prezentată de George Mihai şi Andreea Străvoiu, le aduce telespectatorilor, în fiecare sâmbătă, de la 14:45, frumuseţi nebănuite din toate colţurile ţării. 

Indiferent de anotimp şi de distanţe, roventurienii sunt neobosiţi în drumurile lor pline de surprize frumoase, de tradiţii, comori ale istoriei îndepărtate sau recente, dar şi delicii gastronomice. Cele mai interesante regiuni din România, unele încă nedescoperite, adevărate comori ce aşteaptă să bucure turiştii de pretutindeni, sunt aduse în fiecare weekend în faţa publicului.

Nu rataţi, în fiecare sâmbătă, de la 14:45, călătoriile care îţi arată  Romania frumoasă – “ROventura”, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si