Sunt ani buni de cand Gabi Lunca nu mai urca pe scena si asta pentru ca a renuntat la muzica lautareasca pentru cea religioasa. Dupa ce a trecut prin mai multe experiente tragice, artista a hotarat sa-si dedice viata Domnului.

La 79 de ani, Gabi Lunca este fericita si linistita. Ea si-a petrecut ziua de nastere alaturi de copiii si de nepotii ei, care i-au pregatit si o surpriza emotionanta: un filmulet in care multe vedete, artisti, vedete tv, i-au transmis urari de bine si de viata lunga.

Gabi Lunca, alaturi de fiica ei, Rebeca Onoriu

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

In urma cu 10 ani, artista a fost bolnava de cancer, insa a reusit sa se vindece.Cand a aflat ca are cancer, ea le-a cerut medicilor sa ii taie sanul afectat, lucru care s-a dovedit a fi benefic, a povestit Gabi Lunca.

"Am cerut sa imi fie taiat sanul. Nu mi s-a parut extrem de grav, avand in vedere ce am vazut acolo in salon. Sedintele de chimioterapie au fost cele mai grele. Eu am avut parul extrem de mare si, cand il vedeam cum pica, a fost ingrozitor. Ca in palma eram in cap. Am purtat peruca foarte mult timp, dar acum totul este bine", a povestit Gabi Lunca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si