Autoritățile din Chile investighează moartea unei tinere cadet de poliție care ar fi fost forțată să facă antrenamente în ploaie, deși a fost diagnosticată cu pneumonie.

Citește și: Doliu în lumea gimnasticii românești! A murit Mihai Gheorghe, fostul antrenor al lotului național masculin

Ignacia Albornoz a murit după ce a intrat în stop cardiac, duminică, într-un spital din apropierea orașului natal, Tome.

Viitoarea polițistă a fost diagnosticat cu pneumonie, dar a fost forțată să se antreneze oricum de șefii academiei care nu au vrut să ia în considerare actele medicale ale tinerei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ea a participat la o alergare de dimineață pe data de 6 mai și s-a îmbolnăvit grav a doua zi, scrie Daily Mail.

Viitoarea polițistă Ignacia Albornoz a murit la doar 18 ani

Viitoarea polițistă Ignacia Albornoz a murit la doar 18 ani

[Sursa foto: Facebook]

Tragedia putea fi evitată, dar a fost pusă să alerge la 6 dimineața, pe ploaie 

Ignacia Albornoz, în vârstă de 18 ani, s-a îmbolnăvit inițial în urma unui antrenament la Școala de Jandarmerie Alex Villagrán Pañinao din San Bernandino pe 3 mai și a fost dusă la Spitalul Carabinier.

Medicii i-au cerut să se odihnească timp de trei zile, potrivit subsecretarului Departamentului de Justiție, Jaime Gajardo.

S-a întors pe 6 mai și a fost autorizată de cadrele medicale ale Jandarmeriei, fiind considerată sănătoasă.

Împotriva sfaturilor altor cadeți, oficialii academiei au obligat-o pe Albornoz să participe la o grupă de alergare la ora 5:50 dimineața pe data de 7 mai.

Familia tinerei cadete este disperată și a apelat la justiție ca să i se facă dreptate pentru moartea nedreaptă a fiicei lor.

Mama victimei, în căutarea dreptății

[Sursa foto: Clarin.com]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si