Noi informații teribile ies la iveală în cazul care a avut loc în Republica Moldova! Conform Pro Tv Chișinău, în mașina principalului suspect de moartea Ana-Mariei ar mai fi urcat o altă tânără, la patru zile distanță de la dispariția fetei. Ea voia să ajungă la Chișinău.

Ce a observat fata la principalul suspect?

Speriată de comportamentul ciudat al bărbatului, ea l-ar fi sunat pe iubitul ei, care a stat conectat cu ea pe toată durata deplasării, astfel încât să se asigure că aceasta nu pățește nimic. La scurt timp, prietenul fetei a sunat la 112, unde a povestit totul. În acest sens s-au făcut mai multe verificări, deoarece s-a crezut că ea este adolescenta dată dispărută.

”Domnișoara din imagine avea, în primă fază, cumva anumite asemănări caracteristice fetei decedate, chiar unele persoane apropiate ale defunctei ne-au comunicat că este persoana din imagine. Ulterior când s-au făcut recunoașteri și expertize a imaginii am constat că nu este ea. Dar voiam să vedem cine este în acel mijloc de transport. Am fost apelați imediat de persoane care au cunoscut-o și am luat legătura cu acea persoană”, au transmis polițiștii.

Tânără mașină suspect Odorhei

El ar fi principalul suspect în cazul din Republica Moldova.

[Sursa foto: Captură ecran TikTok]

Citește și: Tânăra de 19 ani, însărcinată, care a dispărut în urmă cu o săptămână, a fost găsită moartă. Care a fost ultimul mesaj scris de Ana-Maria?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Tot ea le-a spus agenților că a avut senzații și a perceput amenințare din partea șoferului în timpul deplasării.

Ce a povestit iubitul tinerei însărcinate, găsite fără suflare?

În același autoturism a urcat și Ana-Maria, pe data de 12 aprilie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

Ana-Maria se întorcea de la o familie, după ce a avut o lecție de meditație cu un copil. Ea urma să se întoarcă la căminul din Orhei cu mașina unui amic de-al prietenului său, însă ea a urcat într-un autoturism necunoscut, din apropierea unei stații de autobuz.

”Am sunat eu un băiat din oraș de aici și i-am zis: te rog frumos du-te și o ia pe Ana și du-o la cămin. La și 57 de minute îi scriu mesaj Anei să îmi scrie când urcă în  mașină. Ea îmi scrie 'bine' și la și 59 de minute ea scrie: 'eu m-am urcat'. Eu când văd mesajul pe interfață la telefon și peste 5 minute mă sună băiatul cela și îmi spune că nu e nimeni la oprire. Cum nu e nimeni dacă ea mi-a scris mesaj că a urcat în mașină și el îmi zice că eu îs aici la oprire și nu e nimeni. I-am scris repede mesaj. Am întrebat-o: 'unde ai urcat?'. Nu a văzut mesajul. Am sunat-o pe WhatsApp, nu mi-a răspuns. Am sunat-o la număr a mers un beep și au închis cu totul”, ar fi declarat iubitul Anei, potrivit  antena3.ro

Tânără mașină suspect Odorhei

Ea este Ana-Maria.

[Sursa foto: Colaj Facebook & Captură Tik Tok]

Citește și: Unde este Ana-Maria? Tânăra, însărcinată în șase luni, a dispărut în drum spre casă. Ultimul mesaj al fetei: "Eu m-am urcat"

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Adolescenta era însărcinată în luna a șasea, iar familia a alertat într-un suflet dispariția ei.

Zeci de polițiști și voluntari au căutat-o zile în șir, iar pe data de 20 aprilie ea a fost găsită fără suflare într-o fâșie forestieră din raionul Telenești, la aproximativ 21 de km de la localitatea Chițcanii Vechi.

Poliţia din Republica Moldova anunţa că şoferul maşinii în care s-a urcat a fost reţinut, însă refuză să colaboreze cu anchetatorii, mai scrie sursa citată mai sus. Principalul suspect, bărbatul care ar fi luat-o pe Ana-Maria la ocazie, este un fost poliţist, în vârstă de 45 de ani. Acum, el se află în arest preventiv pentru 30 de zile și pledează nevinovat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si