Eleva de 17 ani, care a căzut de la înălțime, de la etajul unei școli situate pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca, s-ar fi aruncat intenționat în gol, la ora de engleză, transmite presa locală.

Cum a căzut eleva de clasa a X-a de la etajul școlii 

Surse din anchetă au precizat pentru Știri de Cluj că tânăra ar fi suferit de depresie, motiv pentru care ar fi recurs la acest gest.

Citește și: S-a fotografiat pe marginea unui vulcan activ și s-a dezechilibrat pe spate. Soțul îngrozit a privit-o căzând peste 70 de metri

Polițiștii de la fața locului au audiat câteva persoane. Se pare că tânăra de 17 ani avea o depresie. Colegii ei spun că geamul era deschis, ea s-a ridicat din bancă și a sărit ”, au precizat sursele citate. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Incidentul s-a produs luni, în jurul orei 14:30, la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea”. Adolescenta a suferit multiple traumatisme.

Incident la Liceul de arte vizuale din Cluj-Napoca

Incident la Liceul de arte vizuale din Cluj-Napoca

[Sursa foto: Instagram / Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea”]

Ce a transmis IPJ Cluj

Polițiștii clujeni au transmis că eleva de clasa a X-a ar fi căzut de pe un pervaz al sălii de clasă.

„La data de 22 aprilie, în jurul 14.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la o unitate de învățământ din municipiu, o elevă din clasa a X-a ar fi căzut de la etajul 1 al clădirii.

Din primele verificări efectuate a reieșit că minora, în vârstă de 17 ani, ar fi căzut de pe un pervaz al sălii de clasă, în condiții ce urmează a fi stabilite în cadrul anchetei", transmite IPJ Cluj.

La fața locului a intervenit de urgență un echipaj medical pentru a-i acorda ajutorul calificat, fiind transportată la spital pentru mai multe investigații.

Citește și: VIDEO- Elevii unei școli din Capitală au făcut grătar în ultima bancă, în timpul orelor! Imaginile au ajuns pe internet

"În continuare se efectuează cercetări pentru a fi stabilite împrejurările în care a avut loc incidentul și pentru a se lua măsurile legale”, mai spun polițiștii de la IPJ Cluj.

Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea”

Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea”

[Sursa foto: Stiri de Cluj]

Mărturia profesoarei de engleză

„Din declarațiile profesoarei reiese că eleva s-a dus înspre colegii din spatele clasei, în timp ce profesoara discuta cu un alt elev. Când a văzut-o stând în șezut, pe pervazul geamului din spatele clasei, a atenționat-o să coboare, îndreptându-se spre ea, moment în care fata s-a lăsat pe spate și a căzut în gol”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Cluj.   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si