Patrula Sanitară a Serviciului Voluntar de Ambulanță a intervenit pentru a salva o femeie blocată într-un container cu haine second-hand, la Iași. Alerta a fost dată de un trecător, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

container haine

O femeie a rămas blocată într-un container cu haine, din Iași

[Sursa foto: Facebook- Serviciul Voluntar de Ambulanță]

Femeie blocată într-un container cu haine, la Iași

Un incident șocant a avut loc în Iași. Un bărbat a alertat autoritățile după ce a observat că într-un container cu haine second-hand din Iași, s-ar afla o femeie.

Citește și: Mihai, fostul concurent de la “Insula de 1 milion”, despre ce i-ar fi putut fi fatală: “Am alunecat și am căzut în flăcări, toate hainele s-au aprins pe mine”

femeie in container

O femeie a rămas blocată într-un container cu haine, din Iași

[Sursa foto: Facebook- Serviciul Voluntar de Ambulanță]

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Bărbatul ar fi solicitat imediat ajutorul Patrulei Saniare. Ajunsă la locul incidentului, Patrula Sanitară a Serviciului Voluntar de Ambulanță se pare că au confirmat spusele bărbatului.

În container s-ar fi aflat blocată o femeie, care, potrivit aceleiași surse, s-ar fi aflat în stare de ebrietate. Femeie se pare că a fost scoasă din container în siguranță și a refuzat îngrijirile medicale.

Citește și: VIDEO. Momentul în care un primar rămâne fără pantaloni în timpul unui discurs. Asistenta s-a grăbit să-i pună la loc! "Nu e prima dată când mi se întâmplă"

serviciul voluntar de ambualntă

 Ireal în ce stare a fost găsită aceasta de Patrula Sanitară

[Sursa foto: Facebook- Serviciul Voluntar de Ambulanță]

”Un Echipaj de la Patrula Sanitară, aflat in misiune de patrulare, a fost sesizat de către un trecător despre faptul că o persoană ar fi blocată într-un container de colectare a hainelor uzate, la baza Pasarelei Octav Băncilă. Aceștia s-au deplasat imediat la fața locului și au confirmat cele semnalare de trecător. Prin intermediul dispeceratului operat de către Poliția Locală Iași au solicitat sprijin și un echipaj de la Salubris Iași a venit în sprijinul colegilor noștri, deschizând containerul, astfel persoana blocată a ieșit tefer și nevătămată.

Persoana de sex feminin, aflată in stare de ebrietate, nu a necesitat atenție medicală de urgență, refuzând categoric orice sprijin oferit în acest sens”, a transmis Serviciul Voluntar de Ambulanță, pe Facebook.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si