După ce i-a exprimat dorința de a pleca acasă, Julia a început să ridice semne de întrebare concurenților, mai ales după discuțiile avute cu Robi. Virginia crede că a stat în calea lor, Patrick mărturisește că o vede emoționată, iar Robert pare deranjat de atitudinea ei. Ce și-ar dori, de fapt, Julia?

robi si julia casa iubiri

Vrea sau nu să fie eliminată, după discuțiile avute cu Robi? 

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Julia ridică semne de întrebare concurenților

Se pare că dorința de eliminare a Juliei nu este crezută în totalitate de concurenți, mai ales după ce aceasta s-ar fi apropiat de Robi.

Virginia s-a despărțit de Robi în urmă cu puțin timp, iar concurentul a avut mai multe discuții cu Julia. Atât băieții, cât și fetele, cred că între Robi și Julia ar fi mai mult decât o prietenie. Cu toate că Julia neagă, Virginia a ajuns la părerea că a stat în calea relației celor doi, cât timp a fost iubita lui Robi.

Citește și: "E ca și cum aș cerși eu milă". Virginia, decizie fermă în privința fostului iubit, pe care îl acuză că joacă teatru. Ce se întâmplă acum, de fapt, în viziunea ei, între Robi și Julia?

virginia casa iubirii

Virginia: "Pare că am stat în calea fericii lor"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Mă simt naiba și prost, pare că s-au reținut din cauza mea. Am stat în calea fericirii lor până acum, a spus Virginia.

Patrick a mărturisit că, după mult timp, o vede pe Julia emoționată.

Mă crezi, Julia, că pari puțin emoționată? Jur, dacă te-am mai văzut așa, de la începutul sezonului cred că am rămas cu amintirea asta, jur!,

i-a spus Patrick Juliei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Concurenta a refuzat îndemnul lui Cosmin de a trimite un pupic, pe conexiune.

De asemenea, a încercat să clarifice și relația pe care o are, de fapt, cu Robi, în acest moment.

Nu m-am pronunțat în ceea ce-l privește pe Robi, nu i-am spus că îmi doresc să avem acum o relație, a spus ferm, Julia, iar Robert a ținut să îi spună că lasă loc de interpretare, iar Virginia l-a aprobat, fără ezitare.

Citește și: "Eu nu vreau așa ceva lângă mine". Ștefan, reacție neașteptată în fața Rebeccăi. Concurentul a dat cărțile pe față, după ce bruneta a plâns din cauza lui

robi si julia, casa iubirii

Robi și Julia, Casa Iubirii

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robert, nelămurit de dorința Juliei de a pleca acasă

După ce a mărturisit că Julia ar lăsa loc de interpretare în ceea ce privește relația pe care o are cu Robi, Robert i-a spus că are semne de întrebare despre dorința ei de a pleca acasă.

robert si julia casa iubirii

Concurenții își ridică semne de întrebare cu privire la Julia. Vrea sau nu să fie eliminată, după discuțiile avute cu Robi? 

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Eu am câteva semne de întrebare în privința ta și a deciziei tale de a pleca acasă. Sunt încântat că ai o stare bună în momentul de față și îți dorești să rămâi aici după cum pari, dar, pentru că tu ți-ai exprimat dorința de a pleca acasă, iar celelalte fete nu au spus nimic... niciuna dintre fete că vrea să plece acasă, i-a spus Robert, Juliei.

Se pare că Julia a fost deranjată de spusele concurenților, mai ales că Roberta i-a dat dreptate lui Robert!

patrick casa iubirii

 Patrick:"Nu te cred"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: "Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema- radioimpuls.ro

Patrick: Acum de ce ai spus că da, uite, ăsta este un moment în care aș vrea să plec acasă. Ce te-a deranjat? 

Julia: Nimic!

Patrick: Nu te cred! 

Pentru a vedea ce se întâmplă în "Casa Iubirii", urmăriți emisiunea, doar pe Kanal D! 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si