Coaliţia PSD- PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian Burduja (PNL), pentru a maximiza electoratele celor două partide, au declarat surse politice pentru Agerpres.

Coaliția PNL-PSD merge cu candidați diferiți la Primăria Capitalei

Liderii Coaliției au decis luni noapte, după 14 ore de negocieri, că renunță la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu și vor merge cu candidaturi separate, respectiv Gabriela Firea- PSD și Sebastian Burduja- PNL.

Citește și: VIDEO: Coaliția vrea să scape de medicul Cîrstoiu: ”Sunt primul candidat retras înainte de a fi anunțat”

Medicul Cîrstoiu a plecat de la ședința de luni seara după 6 ore de negocieri, spunând că decizia le aparține liderilor PSD și PNL.

Cîrstoiu a plecat de la guvern aproape de miezul nopții, lăsându-i pe liderii PSD și PNL în continuare în ședință.

Decizie luată după miezul nopții: Gabriela Firea și Sebastian Burduja intră în lupta pentru Primăria Capitalei

Potrivit surselor citate, în şedinţa de luni a coaliţiei de guvernare s-a stabilit că în campania electorală cei doi candidaţi- Gabriela Firea şi Sebastian Burduja- nu se vor ataca reciproc, ci vor avea o "campanie constructivă, bazată pe soluţii pentru Bucureşti".

Decizia a fost luată după o şedinţă a coaliţiei de guvernare începută luni, în jurul orei 10,00, care a durat mai bine de 13 ore şi care a avut ca temă o analiză privind

continuarea susţinerii candidaturii doctorului Cătălin Cîrstoiu la funcţia de primar general al Capitalei.

Şedinţa a fost convocată în urma informaţiilor apărute în presă cu privire la starea de incompatibilitate în care s-ar afla Cătălin Cîrstoiu, care din postura de manager al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti a acordat consultaţii la o clinică privată.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

În cadrul reuniunii, lui Cîrstoiu i s-ar fi cerut să se retragă din cursa electorală, însă acesta a spus că decizia aparţine coaliţiei.

Marcel Ciolacu: "Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că scandalul privind azilele în care bătrânii erau exploataţi şi neglijaţi a fost unul „clocit” şi „organizat”.

Liderul PSD a susținut de asemenea că „adevărul a ieşit la iveală: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei”, fără a preciza la ce se referă.

Gabriela Firea, soluția PSD pentru Primăria Capitalei

Gabriela Firea, soluția PSD pentru Primăria Capitalei

[Sursa foto: Facebook]

Mesajul transmis de Gabriela Firea, marți dimineața

Fostl primar al Capitalei, Gabriela Firea, a postat un mesaj miercuri dimineață pe pagina sa de Facebook în care le urează "La mulți ani!" tuturor sărbătoriților de Sf. Gheorghe.

Felicitările transmise de Gabriela Firea sunt însoțite de un mesaj religios cu ocazia zilei "luptătorului pentru biruință" Sf. Gheoghe:

“Multnevoitorului al lui Hristos Ma­re­lui Mucenic Gheorghe, acum toți din su­flet să-i cântăm, lăudându-l pe el în sfințitele locașuri, ca pe un preastrălucit mare soare al mu­cenicilor; și ca unui apărător al credincioșilor și ajutător, cu credință să-i cân­tăm: Bucură-te, purtă­torule de biruință, Mare Mucenice Gheorghe!”, a scris Gabriela Firea, noul candidat al PSD pentru primăria Capitalei.

Gabriela Firea: Voi redeschide toate şantierele blocate! 

La scurt timp după ce anunțul a devenit oficial, Gabriela Firea a mulțumit pentru încrederea acordată. Într-un nou mesaj pe Facebook, liderul PSD București a scris:

"Mulțumesc pentru încredere! Împreună vom lupta pentru dreptul bucureştenilor la o viață mai bună, într-un oraş civilizat.

Voi redeschide toate şantierele blocate şi voi reda curățenia şi frumusețea Capitalei. Vom avea, din nou, cele mai mari investiții în şcoli, transport, protecția mediului, infrastructură, termoficare, spitale, instituții de cultură"

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Marcel Ciolacu a pregătit terenul pentru înlocuirea lui Cârstoiu cu Gabriela Firea, prin declarațiile făcute în weekend.

„Astăzi, după nici un an de zile, adevărul a ieşit la iveală: Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei. Marius Budăi nu a avut nicio treabă cu azilele groazei. Trebuie să învăţăm, fiindcă suntem oameni politici, trebuie să înţelegem că politica nu este balet, trebuie în schimb să ţinem unii la alţii”, a adăugat președintele PSD.

Ciolacu a spus despre sine că cea mai mare calitate pe care o are este aceea că a încercat să adune în echipă „tot ce este plusvaloare”.

Declarația lui Marcel Ciolacu despre Gabriela Firea, președinta organizației București, a venit în contextul discuțiilor din ultimele zile privind posibila retragere a candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei.

Marcel Ciolacu: "Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Marcel Ciolacu: "Gabriela Firea nu a avut nicio treabă cu azilele groazei”

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si