„Casa Iubirii” aduce din ce în ce mai multe surprize, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți! La foarte puțin timp după ce Antoni a intrat în concurs pentru a-și găsi dragostea, Radu se întoarce în show-ul de la Kanal D.

Totuși, spre deosebire de Antoni, Radu nu se întoarce definitiv în casă. Acesta le-a făcut o vizită noilor concurenți, cu care a stat de vorbă inclusiv despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Cristina.

radu casa iubirii, cristina casa iubirii, casa iubirii concurenti

Cristina și Radu, în perioada în care formau un cuplu. 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Concurenții de la Casa Iubirii, luați pe nepregătite de venirea lui Radu

Revenirea lui Radu în „Casa Iubirii” i-a luat pe nepregătite pe concurenți, care nu au putut să își stăpânească reacțiile.

„Nu pot să cred!”, a exclamat unul dintre concurenții de la emisiunea de la Kanal D. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află- wowbiz.ro

Încântat să îi cunoască pe cei cu care nu a avut ocazia până acum să se întâlnească, Radu i-a întâmpinat pe a aceștia cu zâmbetul pe buze. După primele momente în care a cunoscut persoane noi și s-a bucurat de revederea cu foștii săi colegi, Radu a răspuns și curiozităților concurenților.

Radu i-a explicat lui Patrick ce s-a întâmplat cu adevărat între el și Cristina după marea finală a sezonului precedent.

Acesta a avut parte de un șoc după încheierea ultimului sezon, atunci când a constatat că partenera lui de la acea vreme nu îi mai răspundea la mesaje și că nu mai putea să ia deloc legătura cu aceasta.  

Patrick: Am văzut că fix după ce ați ieșit din emisiune ați încercat și n-ați reușit sau nu ți-a mai răspuns sau ceva de genul ăsta?

Radu: Da, nu mi-a mai răspuns la mesaje după ce s-a terminat.  Deloc (n.r.- nu a mai vorbit cu Cristina). Absolut deloc, nu a vrut să mai răspundă la mesaje.

Citește și: VIDEO "Eu aș fi cu tine într-o relație". Giuly și Patrick, discuție savuroasă în "Cuibușorul Iubirii". Ce admiră concurentul la aceasta: "Ești o femeie extrem de..."

radu casa iubirii, cristina casa iubirii, casa iubirii concurenti

Cristina și Radu 

[Sursa foto: Captură YouTube]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si