Giuly și Patrick au petrecut 3 minute în "Cuibușorul Iubirii", iar provocarea a fost să își mărturisească, pe rând, trei motive pentru care ar forma un cuplu și trei motive pentru care nu ar putea să aibă o relație.

Deși a oftat când a intrat în cameră și l-a văzut pe Patrick, pe parcurs, Giuly și-a căpatat râsul. Cei doi au avut o discuție delicioasă, cu râsete și plină de bună dispoziție!

Giuly: Vai de mine!

Patrick: De ce te-a luat inima?

Giuly: Nu știu!

Patrick: N-ai mai fost aici?

Giuly: Nu!

Patrick: Bine ai venit! Ia un loc la mine la birou!

Citește și: VIDEO „Un bărbat serios nu caută așa ceva la o femeie”. Robi îi spune Robertei adevărul, fără perdea. Ce decizie va lua Sebastian? „Ideea e că...”

casa iubirii

Giuly și Patrick, discuție savuroasă în "Cuibușorul Iubirii"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Giuly și Patrick, întâlnire în "Cuibușorul Iubirii": "Ești frumușel"

A fost un moment delicios, plin de sinceritate în "Cuibușorul Iubirii". Giuly și Patrick au petrecut trei minute împreună, timp în care au trebuit să își dezvăluie motivele pentru care ar putea fi împreună, dar și motivele pentru care nu ar putea forma un cuplu.

Pentru că este domnișoară, Patrick i-a acordat Giulyei oportunitatea de a începe, iar concurenta a găsit cu greu motivele.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta- wowbiz.ro

Giuly: Aaa... Ești simpatic!

Patrick: Din ce punct de vedere?

Giuly: Dar de ce trebuie să fac asta?

Patrick: Fac și eu după, jur! Și îți zic sincer.

Giuly: Ești frumușel!

Patrick: Cred că sunt sinonime! Dar e ok.

Giuly: Nu! Simpatic și frumușel cum să fie sinonime?! Simpatic pentru că ești amuzant... Deci am zis că ești amuzant. Amuzant câteodată, când nu ești rău. Pentru că, cred că ești și... Acum toată lumea decide cum să fie. Dacă să fie bun sau decide să fie rău. Consider că ești un băiat inteligent.

Citește și: VIDEO "Frate, vrei să te cerți cu mine?" Sebastian și Robi, scandal de proporții în "Casa Iubirii". Roberta, foc și pară după ce chiar ea a fost cea care a deschis un subiect arzător: "De ce te rățoiești?"

giuly

Giuly: "Ești frumușel"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Giuly a fost nevoită să enumere și motivele pentru care nu ar putea forma un cuplu cu Patrick.

Giuly: Motive pentru care nu aș fi... Pentru că de câteva ori decizi să fii puțin bun.

Citeste si: Teoria Ștefaniei cu privire la descalificarea iubitului ei din Casa Iubirii. “Este cineva.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce are de gând să facă Dragoș Dolănescu cu moştenirea lăsată de tatăl lui? Fiul regretatului cântăreț Ion Dolănescu dă cărțile pe față și spune ce planuri are- radioimpuls.ro

Patrick: Ok. Alte motive? Dacă mai sunt, bineînțeles. Dacă nu, încep eu.

Giuly: Sunt, sunt.

Patrick: Zi! Ai o listă întreagă, nu?!

Giuly: Cam ăsta ar fi principalul.

casa iubirii

Patrick: "Ești o femeie extrem de..."

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Motivele Giulyei i-a făcut pe amândoi să râdă în hohote. Apoi, spre deosebire de Giuly, Patrick a fost mai rapid și hotărât în ceea ce privește motivele pentru care ar forma și nu ar forma un cuplu cu aceasta.

Giuly l-a ascultat pe Patrick, fără a-l întrerupe.

Patrick: Eu aș fi cu tine într-o relație deoarece mi se pare că ești o femeie extrem de sexy. Doi, mi se pare că te îmbraci bine. Ai un stil vestimentar care mie îmi place la o femeie. Și trei, cred că ai și o experiență de viață și vârsta pe care o ai. Astea ar fi trei motive pentru care aș fi. Un motiv pentru care nu aș fi este că, uite, și în discuțiile în care nu ți-e locul undeori de bagi. Nu cred că mi-ar plăcea treaba asta la tine. Doi, nu sunt foarte topit după femeile crețe, în general... Un al treilea motiv nu îl am.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si