Stirea bomba a saptamanii vine din lumea teatrului, in urma inchiderii Teatrului de pe Lipscani. Scandal colosal a izbucnit dupa ce o serie de actori au fost trasi in piept cu mii de euro!

Teatrul de pe Lipscani, care pana mai ieri era manageriat de Anamaria Tramudana, functiona intr-un sediu care apartine Confederatia Sindicala Cartel Alfa. Din pacate, zilele trecute a fost pus lacatul pe institutia privata de cultura, iar o serie de actori au ramas cu zeci de mii de euro neincasati pentru spectacolele jucate.

Actorul Gabriel Fatu, care a devenit tata de curand, a facut publica intreaga poveste intr-o postare, dezvaluind scandalul colosal care are loc acum in lumea teatrului

 

“La fel ca mine, multi au jucat acolo si nu au fost platiti. Cu sute, mii sau zeci de mii de euro, artistii nostri au fost ademeniti, apoi au fost mintiti, umiliti, inselati si furati...

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Se va deschide in curand un alt Teatru, cu un alt management!

Pentru marele public si pentru artisti, bazat pe incredere, respect si dragoste fata de oameni.

Arta inseamna frumos. Nu poti intr-o lume artistica sa faci atatea mizerii!!!

Incercam sa facem cateva proiecte si in cel mai scurt timp sa dam banii inapoi tuturor celor care nu si-au primit onorariile.

Ati prestat ceva la Lipscani si nu v-ati primit banii?

Stiti pe cineva in aceasta situatie?”, a scris Gabriel Fatu.

Cati bani au de recuperat artistii de la Teatrul de pe Lipscani

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Contactat de stirilekanald.ro, actorul Gabi Fatu a intarit cele spuse si a explicat ce s-a intamplat.

Citeste si: In saracia lucie din Vaslui se afla cea mai frumoasa si moderna comuna din Romania. Padureni are piscina, loc de echitatie, parc, terenuri de sport, teatru de vara si acelasi primar de 27 de ani.

“Acest teatru functiona intr-un spatiu inchiriat de la Cartel Alfa si era manageriat de Anamaria Tramundana, care a tinut teatrul vreo 5 ani. S-au acumulat datorii, nu s-au platit darile si costurile la utilitati, iar acestia au deschis proces si s-a obtinut evacuarea. Am jucat multi acolo. Unora le-a mai dat ceva (n.r.: manager teatrului) cu este cazul lui Horatiu Malaele, altora nimic si ne-a tepuit.

Mie dupa ce am jucat un an, mi-a dat bilete la ordin si cand am mers cu el la banca, erau false! Au fost refuzate de banca! Am de recuperat aproximativ 80.000 lei, adica aproape 20.000 de euro.

Sunt foarte multi actori care au trasi in piept, dar le este rusine sa vorbeasca: Magda Catone, Rodica Popescu Bitanescu, multi, multi. Doi ani s-au luptat sa o scoata afara cei de la Cartel Alfa, cui ii apartine spatiul. Ea ataca mereu in instanta, pana cand s-a dictat evacuarea. Nu mai voia sa plece. Joi am intrat cu Executorul si cu Jandarmii, iar atunci a taiat curentul, a incuiat cabine, birouri, sala tot, tot! A trebuit sa intram si sa spargem tot. Sunt multi actori care au bani de recuperate, va trebui sa ne cautam dreptatea prin tribunal, sa deschidem proces”, ne-a declarat Gabriel Fatu in legatura cu scandalulcolosal de la teatru.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si